Vision Kids zonnebrandspray SPF 50 - 200 ml


25% korting Vision Kids zonnebrandspray SPF 50 - 200 ml online kopen


Van € 21,49   Voor 16,12
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 21,49 € 16,12

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 21,99 € 18,45

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 19,70

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 21,99 € 19,80

 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 19,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 23,95 € 19,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 21,89

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 35 euro
  Bezorging: Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  € 24,99


Kids zonnebrandspray SPF 50 - 200 ml online

Vision Kids zonnebrandspray SPF 50 - 200 ml biedt langdurige zonbescherming voor de kleintjes. De gepatenteerde LyphaZome TM technologie in Vision zorgt ervoor dat de zonbescherming diep in de huid trekt. Hierdoor is Vision Kids zeer waterbestendig, ideaal voor het spelen in en rond het water. Daarnaast bevat Vision Kids geen parfum en is daarmee bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Gebruik Breng Vision Kids minimaal 15 minuten voor het zonnen royaal aan op de huid van je kleintje. Vision Kids wordt binnen 20 seconden door de huid opgenomen en biedt al na 15 minuten optimale bescherming. Vision Kids wordt pas actief wanneer de huid blootgesteld wordt aan daglicht.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Vision all day sun protection spray met LyphazomeTM technologie biedt langdurige zonbescherming. Vision all day sun protection is zéér waterbestendig en bevat geen parfum.-Langdurige zonbescherming-Zeer waterbestendig-Zonder parfum-Niet vet, plakt nietVision all day sun protection sprays biedt langdurige en optimale bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon, dankzij de unieke en gepatenteerde LyphazomeTM technologie. Door deze technologie dringen de actieve ingrediënten diep door in de huid, waardoor de huid langdurig beschermd is. Ook uitdroging en vroegtijdige huidveroudering help je met Vision voorkomen. Verder is Vision zéér waterbestendig en parfumvrij en dus zeer geschikt voor een gevoelige huid.

 

Omschrijving van Drogist

Langdurige zonbescherming voor kinderen.

 

Omschrijving van Vitamins

Voor de Kids SPF 50 spray van Vision hebben wij geen productinformatie ontvangen

 

Omschrijving van Drogisterij deals

Vision Zonnebrand Spray - SPF 50 Kids 200 ml 
Vision all day sun protection spray met LyphazomeTM technologie biedt langdurige zonbescherming. Vision all day sun protection is zéér waterbestendig en bevat geen parfum. -Langdurige zonbescherming -Zeer waterbestendig -Zonder parfum -Niet vet, plakt niet Vision all day sun protection sprays biedt langdurige en optimale bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon, dankzij de unieke en gepatenteerde LyphazomeTM technologie. Door deze technologie dringen de actieve ingrediënten diep door in de huid, waardoor de huid langdurig beschermd is. Ook uitdroging en vroegtijdige huidveroudering help je met Vision voorkomen. Verder is Vision zéér waterbestendig en parfumvrij en dus zeer geschikt voor een gevoelige huid.
Inhoud: Vision Zonnebrand Spray - SPF 50 Kids 200 ml 

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

Vision Zonnebrand Spray - SPF 50 Kids 200 ml
De Vision Zonnebrand Spray voor kinderen biedt langdurige zonbescherming. Deze zonnebrand is waterbestendig en bevat geen parfum. De Vision Zonnebrand Spray biedt langdurige bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon. De uitdroging en vroegtijdige huidveroudering kunt u voorkopen met de Vision Zonnebrand spray.
Inhoud: Vision Zonnebrand Spray - SPF 50 Kids 200 ml

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Vision All Day Protection Spray SPF50 beschermt de hele dag* tegen schadelijke UVA- & UVB-stralen. De gepatenteerde LyphaZome TM technologie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten diep in de huid dringen. Daardoor werkt het van binnenuit en laat

 

Omschrijving van Boots

Vision All Day Sun Protection sprays biedt langdurige en optimale bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon, dankzij de unieke en gepatenteerde LyphaZomeTM technologie. Door deze technologie dringen de actieve ingrediënten diep door in de huid, waardoor de huid langdurig beschermd is. Ook uitdroging en vroegtijdige huidveroudering help je met Vision voorkomen. Verder is Vision zéér waterbestendig en parfumvrij en dus zeer geschikt voor een gevoelige huid.

 


Vision Kids zonnebrandspray SPF 50 - 200 ml kopen