Vichy Idéal Soleil Hydrating Milk SPF20 Melk Medium Bescherming


10% korting Vichy Idéal Soleil Hydrating Milk SPF20 Melk Medium Bescherming online kopen


Van € 20,35   Voor 18,32
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 20,35 € 18,32

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 35 euro
  Bezorging: Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  € 26,55 € 25,22

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 74,84


Vichy Idéal Soleil Hydrating Milk SPF20 Melk Medium Bescherming online

Vichy Idéal Soleil Hydrating Milk SPF20.Deze melk kan gebruikt worden voor het hele gezin en is waterbestendig. Heeft beschermingsfactor SPF 20. Is gemakkelijk aan te brengen, maakt de huid niet vet en laat geen witte waas achter.

 

Omschrijving van Boots

Vichy Ideal Soleil melk SPF20 is een hydraterende spray spf20 - Zonnebrandmelk
IDÉAL SOLEIL MELK (SPF 20/30/50)
De zonnebrandmelk beschermt de hele familie tegen UV-stralen. Om te strijden tegen de schadelijk gevolgend van UV-straling en om het waardevolle genetisch kapitaal van de huid te beschermen, hebben Laboratoires Vichy in de Idéal Soleil Olie een filtersysteem geïntegreerd dat fotostabiel is met een groot UVA-UVB spectrum op basis van Mexoryl®. De huid is beschermd tegen verbranding en huidveroudering door de zon.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Zonnebrandmelk voor het hele gezin met beschermingsfactor 20UV-A én UV-B bescherming die de huid beschermt tegen verbranding en de schadelijke gevolgen van de zon. Geschikt voor lichaam en gezicht. Waterbestendig.Inhoud300 mlSP FactorSPF 20WerkingDubbele bescherming tegen UVB + UVA. Om de huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon.ResultaatSPF 20: Bescherming tegen zonnebrand voornamelijk veroorzaakt door UVB-straling.GebruikBreng meerdere malen per dag uw zonbescherming aan op uw huid, minimaal een half uur voordat u de zon in gaat.Vermijd de zon tussen 11.00 en 15.00 uur. Houd kinderen jongen dan 3 jaar uit de zon. Kies een beschermingsfactor die is aangepast aan uw huid.TextuurMelk die gemakkelijk is aan te brengen. De huid wordt niet vet en laat geen witte waas achter.

 


Vichy Idéal Soleil Hydrating Milk SPF20 Melk Medium Bescherming kopen