Vichy Idéal Soleil Bronze Tan Optimizing Spray Hydratant SPF50+ Zeer Hoge Bescherming


10% korting Vichy Idéal Soleil Bronze Tan Optimizing Spray Hydratant SPF50+ Zeer Hoge Bescherming online kopen


Van € 22,35   Voor 20,12
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 22,35 € 20,12

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 35 euro
  Bezorging: Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  € 24,95 € 23,70

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 63,08


Vichy Idéal Soleil Bronze Tan Optimizing Spray Hydratant SPF50+ Zeer Hoge Bescherming online

Vichy Idéal Soleil Bronze Tan Optimizing Spray Hydratant SPF50+.Deze spray beschermt de huid en bevat een hydraterend complex wat zorgt voor optimale bruining. Bevat een filtersysteem met Mexoryl SX en XL dat beschermt tegen UVA, inclusief lang UVA en UVB. Een zichtbare snellere bruining dakzij een formule zonder zelfbruiner, verrijkt met melanine-activators wat het natuurlijke proces ondersteunt. De verpakking is bestand tegen zand en water en kan sprayen in alle posities.

 

Omschrijving van Boots

Vichy Ideal Soleil spray bronze SPF50 is een hydraterende spray spf50 - Zonnebrandspray
IDÉAL SOLEIL BRONZE SPRAY (SPF30/50)
Hydraterende formule verrijkt met melanine-activators die zeer hoge zonnebescherming met een snelle bruine teint combineert. Geavanceerde UV bescherming met Mexoryl® SX, versterkt tot lange UVA stralen. Bevat 0% zelfbruiner. De Ideal Soleil Bronze Spray zit in een nieuwe 'Easy Spray' verpakking van 200ml: aan/uit systeem, ondersteboven te gebruiken en waterresistent.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Effectieve werkingUw gedroomd bruin kleurtje kan werkelijkheid worden.Een formule voor hoge bescherming, in combinatie met een hydraterend complex dat instaat voor een optimale bruining, in een exclusieve, totaal innoverende verpakking. De huid is ideaal beschermd dankzij een gepatenteerd filtersysteem met MEXORYL® SX en XL dat beschermt tegen UVA, inclusief lang UVA en UVB. Zichtbaar snellere bruining dankzij een formule zonderzelfbruiner, verrijkt met \'melanine-activators\' die het natuurlijke bruiningsproces ondersteunen. Een bijzonder innoverende verpakking, bestand tegen zand en water*, met een intelligent aan/uit-sluitsysteem ingewerkt in de dop. Een spray die in alle posities werkt, ook ondersteboven, uiterst handig in alle situaties. * IP57-certificering door het Franse nationale metrologie- en testlaboratorium na strenge dichtheidstests (\"zandstorm\", \"tsunami\", duiktest).De hypoallergene formule werd dermatologisch getest op gevoelige huid. Niet comedogeen. Een formule zonder parabenen.Een gehydrateerde, zachte huid die beschermd is tegen zonnebrand en schade door UV-stralen, voor een ideale, gelijkmatige en langdurige bruine kleur. Dankzij de unieke, innoverende verpakking laat de lichte textuur zich makkelijk en snel aanbrengen en voelt de huid meteen weer droog en zacht aan.GebruikBreng de spray net voor het zonnen aan. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, zeker na het zwemmen, transpireren of nadat u zich hebt afgedroogd.

 


Vichy Idéal Soleil Bronze Tan Optimizing Spray Hydratant SPF50+ Zeer Hoge Bescherming kopen