Sunshower Deluxe Inbouw 320X1870X160 Mm


43% korting Sunshower Deluxe Inbouw 320X1870X160 Mm online kopen


Van € 5.398,00   Voor 3.100,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 150 euro
  € 5.398,00 € 3.100,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf €500,-
  Bezorging: Voor 15:00 besteld, volgende (werk)dag in huis
  € 3.200,00 € 3.100,00


Deluxe Inbouw 320X1870X160 Mm online

Sunshower Deluxe Inbouw 320X1870X160 Mm
Over de Sunshower Deluxe White
De Deluxe White van Sunshower is een inbouw apparaat voor het gehele lichaam. Deze Sunshower variant beschikt onder andere over vier UV-lampen en vijf kortegolf infraroodlampen van elk 500 watt. Dit apparaat is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat met een wit kader en een smalle opstaande rand vervaardigd uit aluminium. Met het ingebouwde touch screen kunt u met een druk op de knop het apparaat in en uitschakelen. Een sessie met elk model van de Sunshower apparaten duurt tien minuten, u kunt eventueel ook de sessie eerder beëindigen. Na het gebruik van de Deluxe White zal het apparaat vier minuten nodig hebben om af te koelen. Wanneer de ventilatie in en uitgang in de badkamer uitkomt zijn terugslagkleppen tegen het vocht. Om het gemakkelijk te maken leveren we vanaf nu bij elke set ventilatieroosters GRATIS terugslagkleppen mee.
Infraroodlicht
Net zoals de andere Sunshower modellen beschikt de Deluxe White over een infrarood lichtfunctie. Deze variant beschikt over vijf infraroodlampen. De infraroodlampen staan stralen af die diep tot in uw lichaam doordringen, hierdoor stijgt u lichaamstemperatuur tijdens het gebruik van de Deluxe White. Door middel van deze warmte die u zult absorberen zal u afweersysteem gestimuleerd worden. Met de infraroodfunctie heeft u dus een verlaagde kans op verkoudheid.
UV-licht
Zonlicht is zeer belangrijk voor uw gezondheid, mits het zonlicht goed gedoseerd wordt, hier zorgt de UV-lichtfucntie van de Deluxe White voor. Met het UV-licht stimuleert u de aanmaak van Vitamine D. Vitamine D is de enige vitamine die het lichaam zelf aanmaakt door middel van ultravioletstralen. Vitamine D zorgt voor sterke en gezonde botten, daarnaast zult u zich met een gezonde dosis Vitamine D een stuk energieker voelen. Met de Deluxe White en ook Combi White zult u binnen 3 maanden een gezond Vitamine D niveau bereikt hebben. Maar daar is de UV-lichtfunctie niet alleen goed voor, u krijgt namelijk ook nog eens een gezonde zomerse kleur.
Specificaties:
4 UV lampen
5 x 500w Infrarood
Twee functies los van elkaar te gebruiken
Garantie: 2 jaar, 6 maanden extra garantie bij registratie op Sunshower website
Minimaal 40 cm afstand bewaren tijdens gebruik
Installatie
Installatie in voorzetwand 16,5 cm diep
Elektra op aparte groep 2500 watt
Ventilatiekanalen nodig
Wat zit er in de doos?
Sunshower Deluxe White
Groot glas
Muurframe
Montageset
2 UV Brilletjes
Technische documenten
Gebruikshandleiding
Checklist installatie
Installatiehandleiding deel 1
Installatiehandleiding deel 2
Waarom Sunshower?

 

Omschrijving van Tegeldepot

DELUXE WHITE INBOUW | FULL BODY | UV | INFRAROOD
Design:
De Sunshower Deluxe is een full body inbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie. De Sunshower Deluxe heeft vijf kortegolf infraroodlampen van elk 500W en vier UV-lampen. Het apparaat is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat met een wit kader en heeft een smalle opstaande aluminium rand.
Wanneer de ventilatie in en uitgang in de badkamer uitkomt zijn terugslagkleppen tegen het vocht. Om het gemakkelijk te maken leveren we vanaf nu bij elke set ventilatieroosters GRATIS terugslagkleppen mee.
Waarom een Sunshower?
- Goed voor het aanmaken van vitamine D
- Extra luxe in de badkamer
- Ruimtebesparend ten opzichte van bijvoorbeeld een zonnebank
- Pijnverlichting voor sporters, ouderen en reumapatiënten!
- Het lichaam krijgt een gezonde kleur
- Tijdsbesparing
Zonlicht, Zonlicht is een bron van vitaliteit, zorgt voor een opgewekt gevoel en de aanmaak van vitamine D. De UV output van de Sunshower Deluxe is vergelijkbaar met de zomerzon in Nederland. Door de Sunshower regelmatig, maar kort te gebruiken tijdens het douchen kan de huid geleidelijk aan wennen aan het zonlicht. De huid maakt hierdoor op een natuurlijke wijze pigment aan. Dit zorgt op een verantwoorde wijze voor een gezond zomers kleurtje. Daarnaast blijft het vitamine D niveau in de wintermaanden door gebruik van de Sunshower op een gezond zomers peil. Vitamine D geeft energie, zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en werkt preventief tegen verschillende vormen van kanker.
Infrarood, De Sunshower maakt gebruik van korte golf infrarood. Deze infrarood zorgt voor een directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Deze therapeutische lampen worden vaak toegepast bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. Door de infrarood sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd in beslag neemt.
Energieverbruik, Voor het energieverbruik hoeft u de Sunshower niet uit uw badkamer te laten. Wanneer u het product namelijk gebruikt voor een sessie van 10 minuten (wat ook de aangeraden tijd is om het te gebruiken), verbruikt u nog geen 3 eurocent aan energie!
Gebruik:
De Sunshower Deluxe heeft touch bediening
U schakelt de Sunshower met één druk op de UV- of IR-knop in
Een sessie duurt maximaal tien minuten
U kunt een sessie eenvoudig eerder beëindigen
Na gebruik koelt de Sunshower vier minuten af

 


Sunshower Deluxe Inbouw 320X1870X160 Mm kopen