Sunshower Combi Opbouw 290X1440X228 Mm


43% korting Sunshower Combi Opbouw 290X1440X228 Mm online kopen


Van € 3.958,00   Voor 2.250,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 150 euro
  € 3.958,00 € 2.250,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf €500,-
  Bezorging: Voor 15:00 besteld, volgende (werk)dag in huis
  € 2.400,00 € 2.250,00


Combi Opbouw 290X1440X228 Mm online

Sunshower Combi Opbouw 290X1440X228 Mm
Nu te bezichtigen bij Megadump Tiel!
Over de Sunshower Combi White
De Combi White van Sunshower is een opbouwapparaat voor het hele lichaam. Deze Sunshower wordt in de hoek geplaatst en heeft een UV en infraroodlampen. De Combi White heeft drie UV-lampen en vier kortegolf infraroodlampen van elk 500 watt. Deze uitvoering is geïsoleerd, heeft een smalle opstaande rand van aluminium en een wit kader. De Combi White is makkelijk te bedienen door middel van het moderne touch screen systeem, hiermee schakelt u de Sunshower met een simpele druk op de knop aan en uit. Een sessie met de producten van Sunshower duurt maximaal tien minuten. Echter kunt u er altijd voor kiezen de sessie eerder te stoppen. Bij het installeren van deze variant zult een rechte hoek nodig hebben met 30 cm vrije ruimte. U kunt de Combi White niet combineren met een stoomcabine, dit is wel mogelijk met de Pure White, Pure White XL en de Deluxe White. Wanneer de ventilatie in en uitgang in de badkamer uitkomt zijn terugslagkleppen tegen het vocht. Om het gemakkelijk te maken leveren we vanaf nu bij elke set ventilatieroosters GRATIS terugslagkleppen mee.
Infraroodlicht
Ook deze variant van de Sunshower apparaten beschikt over infraroodlampen, vier stuks van ieder 500 watt. Maar wat doet zo'n infraroodlicht nou eigenlijk? De infraroodstralen die afkomstig zijn van de lampen dringen diep door in u lichaam waardoor u gemiddelde lichaamstemperatuur omhoog zal gaan tijdens gebruik. Door middel van de warmte die u absorbeert zal u afweersysteem tegelijkertijd gestimuleerd worden. Dankzij de infraroodfunctie zult u dus minder vaak verkouden zijn.
UV-licht
Zonlicht is zeer belangrijk voor de algemene gezondheid, mits deze goed gedoseerd wordt. De UV-lichtfunctie van de Combi White zorgt hiervoor. Door middel van het UV-licht stimuleert u de aanmaak van vitamine D. Vitamine D is de enige vitamine dat het lichaam zelf aanmaakt. Vitamine D aanmaken is zeer belangrijk voor uw weerstand en het behoud van gezonde, sterke botten. Daarnaast zult u zich ook energieker voelen wanneer u over een gezonde dosis vitamine D beschikt. Met de Combi White en Deluxe White van Sunshower zult u binnen 3 maanden een gezond vitamine D niveau bereiken. Maar daar houd het niet op; Door regelmatig gebruik van de Combi White verkrijgt u ook een gezond zomers kleurtje.
Specificaties:
3 UV lampen
4 x 500w Infrarood
Twee functies los van elkaar te gebruiken
Garantie: 2 jaar, 6 maanden extra garantie bij registratie op Sunshower website
Minimaal 40 cm afstand bewaren tijdens gebruik
Installatie
Obpouw in de hoek 27 cm
Afstand van de glasplaat tot de douchekop: 40 cm
Elektra mag op bestaande groep 2000 watt
Snoer van 4 meter wegleiden door:MuurKabelgootLasdoos monteren
Geen ventilatie nodig
Combinatie met stoomcabine niet mogelijk
Wat zit er in de doos?
Sunshower Combi White
Onderbeugel
Bovenbeugel, bout M8x25
Waterdichte kabeldoos
Montagezakje
2 UV brilletjes
Technische documenten
Gebruikshandleiding
Checklist installatie
Waarom Sunshower?

 

Omschrijving van Tegeldepot

COMBI WHITE OPBOUW | FULL BODY | UV | INFRAROOD
De Sunshower Combi is een full body opbouwapparaat voor in de hoek, met zowel een UV- als infraroodfunctie. De Sunshower Combi heeft vier kortegolf infraroodlampen van elk 500W en drie UV-lampen. Het apparaat is dubbel geïsoleerde, afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat met een wit kader en heeft een smalle opstaande aluminium rand.
Wanneer de ventilatie in en uitgang in de badkamer uitkomt zijn terugslagkleppen tegen het vocht. Om het gemakkelijk te maken leveren we vanaf nu bij elke set ventilatieroosters GRATIS erugslagkleppen mee.
Waarom een Sunshower?
- Goed voor het aanmaken van vitamine D
- Extra luxe in de badkamer
- Ruimtebesparend ten opzichte van bijvoorbeeld een zonnebank
- Pijnverlichting voor sporters, ouderen en reumapatiënten!
- Het lichaam krijgt een gezonde kleur
- Tijdsbesparing
Zonlicht, Zonlicht is een bron van vitaliteit, zorgt voor een opgewekt gevoel en de aanmaak van vitamine D. De UV output van de Sunshower Deluxe White is vergelijkbaar met de zomerzon in Nederland. Door de Sunshower regelmatig, maar kort te gebruiken tijdens het douchen kan de huid geleidelijk aan wennen aan het zonlicht. De huid maakt hierdoor op een natuurlijke wijze pigment aan. Dit zorgt op een verantwoorde wijze voor een gezond zomers kleurtje. Daarnaast blijft het vitamine D niveau in de wintermaanden door gebruik van de Sunshower op een gezond zomers peil. Vitamine D geeft energie, zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en werkt preventief tegen verschillende vormen van kanker.
Infrarood, De Sunshower maakt gebruik van korte golf infrarood. Deze infrarood zorgt voor een directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Deze therapeutische lampen worden vaak toegepast bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. Door de infrarood sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd in beslag neemt.
Energieverbruik, Voor het energieverbruik hoeft u de Sunshower niet uit uw badkamer te laten. Wanneer u het product namelijk gebruikt voor een sessie van 10 minuten (wat ook de aangeraden tijd is om het te gebruiken), verbruikt u nog geen 3 eurocent aan energie!
Gebruik
- De Sunshower Combi heeft touch bediening
- U schakelt de Sunshower met één druk op de knop in
- Een sessie duurt maximaal tien minuten
- U kunt een sessie eenvoudig eerder beëindigen
- Na gebruik koelt de Sunshower vier minuten af
Specificaties:
- UV: 3 x 400 W
- IR: 4 x 500 w
- 290 x 1440 x 228 mm (b x h x d)
Voorwaarden voor installatie
- Een aparte groep is niet noodzakelijk
- 40 cm afstand van de glasplaat tot de douchekop
- Een combinatie met een stoomcabine is nietmogelijk

 


Sunshower Combi Opbouw 290X1440X228 Mm kopen