Soltan Protect & Tan vakantiepakket


51% korting Soltan Protect & Tan vakantiepakket online kopen

Van € 40,85   Voor 20,00
Status: Leverbaar.

Soltan Protect & Tan vakantiepakket online

Binnenkort op vakantie of rondom huis genieten van de zon? Kies dan voor het Soltan Protect & Tan vakantiepakket.
In een handig waterbestendig tasje zit een heerlijke Soltan after sun lotion en Soltan Protect & Tan Spray voor een mooie natuurlijke bruine teint in SPF 30 en SPF 15 Soltan Protect & Tan (1x SPF30, 1x SPF15
Soltan Protect & Tan Spray (200ml SPF30, 200 SPF15)
Zonbeschermingsspray die het natuurlijke bruiningsproces stimuleert.
De Soltan Protect & tan Spray bestaat uit een lichte substantie die snel in de huid trekt en zorgt voor een continue hydratatie van de huid.De spray is waterbestendig en gemakkelijk aan te brengen. Dermatologisch getest. Verstopt de poriën niet.
Gebruiksaanwijzing: breng aan, 15 minuten, voor dat je de zon in gaat. Royaal aanbrengen en goed insmeren. Opnieuw aanbrengen wanneer langer dan 1-2 uur in de zon wordt doorgebracht. Altijd opnieuw aanbrengen na het zwemmen, afdrogen, baden en douchen. Goed schudden voor gebruik.
Waarschuwing: houd baby?s en kleine kinderen weg uit direct zonlicht. Vermijd de zon tussen 11.00 en 15.00 uur. Zoek de schaduw op en draag beschermende kleding om blootstelling aan de zon te beperken. Teveel blootstelling aan de zon kan een serieuze bedreiging voor de gezondheid zijn. Vermijd contact met ogen en textiel. Indien het product in de ogen komt direct uitspoelen met water. Spray niet direct op het gezicht maar altijd eerst op je hand en breng het daarna aan op je gezicht. Goed schudden voor gebruik.
Soltan Moisturisising Aftersun lotion (200ml)
Deze after sun wordt makkelijk opgenomen door je huid zonder de poriën in je huid te verstoppen. Deze aftersun helpt je om je gebruinde teint langer vast te houden en voedt je huid doordat de lotion verrijkt is met Cacao Boter. De after sun lotion is hypoallergeen en dermatologisch getest.
 
Let op doordat dit vakantiepakket al supervoordelig geprijsd is, is deze uitgesloten van andere (kortings) acties

 


Soltan Protect & Tan vakantiepakket kopen