Shiseido Men Moisturizing Self - Tanner 50 ml


Shiseido Men Moisturizing Self - Tanner 50 ml online kopen


29,35
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Verzendkosten: 3,95 euro
  Bezorging: Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
  € 29,35

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 19:00 besteld volgende werkdag in huis
  € 40,79 € 36,71
 • € 38,95

 • Bezorging door: GLS
  Verzendkosten: 5 euro, gratis vanaf 19,95
  Bezorging: Binnen 2 tot 4 werkdagen
  € 44,04


Shiseido Men Moisturizing Self - Tanner 50 ml online

Zelfbruinende emulsie voor het gezicht, die zorgt voor een gelijkmatige, natuurlijk goudbruine teint en die het vochtniveau in de huid op peil houdt.Met de Emulsie van Shiseido ziet je huid er gezonder en vitaler uit!

 

Omschrijving van Douglas

Shiseido Men Moisturizing Self-Tanner is een zelf bruinende emulsie voor het gezicht, die zorgt voor een gelijkmatige, natuurlijk goudbruine teint en die het vochtniveau in de huid op peil houdt, zodat deze er gezond en vitaal uitziet. De zelfbruiner laat geen vet laagje achter en heeft een aangename geur. De zelf bruinende crème creëert binnen een aantal uren een zonnebruin dat er natuurlijk uitziet, zonder dat de zon er aan te pas komt. De huidteint wordt geëgaliseerd en de kans op vlekjes en verkleuringen wordt minimaal. De kleur blijft ruim een week vast en vervaagt op een geleidelijke, natuurlijke wijze met de celdeling cyclus van de huid. Niet comedogeen.

 

Omschrijving van Look fantastic

Give skin moisture and a natural glow with the Shiseido Men's Moisturizing Self Tanner (50ml). The hydrating tinted moisturiser provides an even bronzed tan without leaving a greasy residue or unpleasant fragrance. Achieve healthy looking glow all year round. - K.R * Suitable for all skin types. Directions for use: Smooth evenly over face after cleansing and shaving.

 

Omschrijving van Nice beauty com

No description available on Shiseido Men Moisturizing Self - Tanner 50 ml from the brand Shiseido

 


Shiseido Men Moisturizing Self - Tanner 50 ml kopen