PHILIPS HP3643 zonnehemel


PHILIPS HP3643 zonnehemel online kopen


167,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 13 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
  € 167,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 219,00 € 167,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 219,99 € 169,00

 • Bezorging door: PostNL, DHL
  Bezorging: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  € 169,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 249,95 € 169,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
  € 249,99 € 169,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 169,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 219,99 € 179,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 200,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 216,00

 • Bezorging door: DHL, PostNL
  Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50 euro
  Bezorging: Binnen 2-4 werkdagen
  € 219,99

 • Bezorging door: PostNL
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 239,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 249,99


PHILIPS HP3643 zonnehemel online

Omschrijving van Artencraft

Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 650 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 60 x 40 centimeter, bijvoorbeeld de bovenste helft van je rug.Kenmerken :- Diep doordringende infraroodwarmte- Infrarood halogeenlamp (650 watt)- Instelbare hoek met rotatie- Eenvoudig bereik van nek en schouders- Stimuleert de circulatie

 

Omschrijving van Blokker

Met de Philips HP3643/01 InfraPhil - infraroodlamp, die diepe, geconcentreerde infraroodwarmte afgeeft, wordt spierpijn verleden tijd!

 

Omschrijving van Ep

Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodlamp van 650Watt voelt zeer comfortabel aan en de infraroodwarmte dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt verzachting voor gebieden ter grootte van uw halve lichaam: 60 x 40 cm. Effectieve verzachting van pijn Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen veroorzaakt door stijve gewrichten effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en voelt u zich minder stijf. Behandeling voor het halve lichaam De Philips InfraCare HP 3643 is geoptimaliseerd voor een effectieve verlichting van pijn in gebieden van 60 x 40 cm, zoals de gehele rug, beide schouders en de nek, of de dijen. De InfraCare is voorzien van innovatieve technologie op het gebied van infrarood halogeenlicht. De speciale lenzen, het speciale filter en de krachtige halogeenlamp van 650 watt zijn geoptimaliseerd voor de behandeling van het halve lichaam (60 x 40 cm), waarbij de infraroodwarmte gelijkmatig over het te behandelen gebied wordt verspreid. Gebruiksvriendelijk De InfraCare HP 3643 is eenvoudig te gebruiken voor behandelingen van het halve lichaam en in verschillende situaties (bijvoorbeeld wanneer u op een bed of bank ligt), dankzij de maximale flexibiliteit. De hoogte is instelbaar. Daarnaast is het ook mogelijk de lampbehuizing eenvoudig horizontaal en verticaal te verstellen (links/rechts 90 graden) en te kantelen (45 graden) om het pijnlijke lichaamsdeel optimaal te behandelen. Eenvoudig bereik van nek en schouders De InfraCare HP3643 komt gemakkelijk bij uw nek en schouders voor een optimale warmtebehandeling voor pijnlijke spieren. De hoogte van de lampbehuizing kan worden aangepast van 60 cm tot 120 cm, waardoor er altijd een comfortabele positie mogelijk is, of u nu op een bed ligt of in een stoel zit. Stimuleert de circulatie Infraroodlicht en -warmte dringt diep in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de spieren opwarmen. Infraroodlicht versnelt ook het stofwisselingsproces en de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam.

 

Omschrijving van Fonq

Verzacht de diepste pijn met de Phillips HP3643/01. De warmte van deze infraroodlamp van 650 Watt dringt diep door in de huid. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel op zowel spieren als gewrichten. De lamp is volledig naar wens instelbaar.

 

Omschrijving van Kijkshop

Gewicht: 7200. Behandelingsgebied: 60 x 40. Certificering: IEC 60601 & 60335. Levensduur lamp: 500. Kleur: Zwart, Wit. Vermogen lamp: 650. Therapiemethode: Infrared therapy

 

Omschrijving van Wehkamp

Effectieve verzachting van pijn Wanneer je last hebt van langdurige pijn in bijvoorbeeld spieren en gewrichten is deze infrarode lamp van Philips ideaal voor jou. De warmte van de infrarode lamp heeft een verzachtende werking op de pijn in spieren en gewrichten. De Philips Infracare HP3643/01 heeft een wattage van 650 en dringt diep door in de huid, zodat je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Gevolg hiervan is dat gebieden van 60x40 cm een gerichte verzachting van de pijn ervaren. Infrarood halogeenlamp (650 watt) De Philips InfraCare HP 3643 is geoptimaliseerd voor een effectieve verlichting van pijn in gebieden van 60 x 40 cm, zoals de gehele rug, beide schouders en de nek, of de dijen. De InfraCare is voorzien van innovatieve technologie op het gebied van infrarood halogeenlicht. De speciale lenzen, het speciale filter en de krachtige halogeenlamp van 650 watt zijn geoptimaliseerd voor de behandeling van het halve lichaam (60 x 40 cm), waarbij de infraroodwarmte gelijkmatig over het te behandelen gebied wordt verspreid. Instelbare hoek met rotatie De InfraCare HP 3643 is eenvoudig te gebruiken voor behandelingen van het halve lichaam en in verschillende situaties (bijvoorbeeld wanneer u op een bed of bank ligt), dankzij de maximale flexibiliteit. De hoogte is instelbaar. Daarnaast is het ook mogelijk de lampbehuizing eenvoudig horizontaal en verticaal te verstellen (links/rechts 90 graden) en te kantelen (45 graden) om het pijnlijke lichaamsdeel optimaal te behandelen. Eenvoudig bereik van nek en schouders De InfraCare HP3643 komt gemakkelijk bij uw nek en schouders voor een optimale warmtebehandeling voor pijnlijke spieren. De hoogte van de lampbehuizing kan worden aangepast van 60 cm tot 120 cm, waardoor er altijd een comfortabele positie mogelijk is, of u nu op een bed ligt of in een stoel zit. Stimuleert de circulatie Infraroodlicht en -warmte dringt diep in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de spieren opwarmen. Infraroodlicht versnelt ook het stofwisselingsproces en de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Diep doordringende infraroodwarmte Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen veroorzaakt door stijve gewrichten effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en voelt u zich minder stijf.

 

Omschrijving van Expert

Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 650 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 60 x 40 centimeter, bijvoorbeeld de bovenste helft van uw rug.

 

Omschrijving van Vivolanda

Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 650 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 60 x 40 centimeter, bijvoorbeeld de bovenste helft van je rug.

De InfraCare HP 3643 is eenvoudig te gebruiken voor behandelingen van het halve lichaam en in verschillende situaties (bijvoorbeeld wanneer je op een bed of bank ligt), dankzij de maximale flexibiliteit.

 

 

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

Philips Infrarood Lamp 650W HP3643
Effectieve verzachting van pijn Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 650 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 60 x 40 centimeter, ter grootte van het halve lichaam.
De lamp is erg eenvoudig in gebruik dankzij z'n maximale flexibiliteit. Vooral bij behandelingen van het halve lichaam wanneer u op de bank of in bed ligt. De instelbare hoek met rotatie maakt het mogelijk de lampbehuizing horizontaal of verticaal te verstellen en te kantelen. Daarnaast is de hoogte van de lampbehuizing ook nog eens aan te passen van 60 tot 120 cm. Op deze manier is het mogelijk ook te moeilijkere plekken te kunnen behandelen. Nek en schouders zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bereiken. De lamp biedt hier ook een optimale warmtebehandeling voor de spieren en/of gewrichten.
Effectieve verzachting van pijn
Diep doordringende infraroodwarmte
Behandeling voor het halve lichaam
Infrarood halogeenlamp (650 watt)
Gebruiksvriendelijk
Instelbare hoek en hoogte, met rotatie
ehandelingsbediening
Digitale timer met automatische uitschakeling
Persoonlijke comfortabele warmte
Dimmer met 3 warmtestanden
Bewezen gezondheidsvoordelen
Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)
Specificaties Technische details
Vermogen lamp: 650 W
Behandelingsgebied: 60 x 40 cm
Kleur van het product: Zwart, Wit
Levensduur lamp: 500 uur
Gewicht en omvang
Gewicht: 7.2 kg
Certificaten Certificering: IEC 60601 & 60335
Productintroductie Introductiedatum 27-03-2010
Inhoud: Philips Infrarood Lamp 650W HP3643

 

Omschrijving van Philips

Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodlamp van 650Watt voelt zeer comfortabel aan en de infraroodwarmte dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt verzachting voor gebieden ter grootte van uw halve lichaam: 60 x 40 cm.

 

Omschrijving van Soundsandvisions nl

Vermogen lamp: 650 W
Behandelingsgebied: 60 x 40 cm
Hoek: 0-40 graden (naar achteren)
In de hoogte uitschuifbaar: 62-127 cm
Isolatie: Klasse II (dubbel geïsoleerd)
Aan/uitschakelaar: Ja
Vermogen: 650 W
Infraroodlampen: 650 W
Automatische uitschakeling: Ja
Diep doordringende warmte: Ja
Levensduur lamp: 500 uur
Snoerlengte: 3 m
Ingangsspanning: 220 - 230 V, Taiwan 110 V
Frequentie: 50-60 Hz
Certificering: Voldoet aan IEC 60601 en 60335
Afmetingen: 29 x 124 x 29 cm
2 zachte handgrepen: voor gemakkelijke plaatsing en vervoer
Bewezen gezondheidsvoordelen: gezondheidsvoordelen aangetoond door klinisch onderzoek
Eenvoudig verstelbare lampbehuizing (links/rechts): 90
Eenvoudig verstelbare lampbehuizing (omhoog/omlaag): 45

 

Omschrijving van Drogisterij net

Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 650 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 60 x 40 centimeter, bijvoorbeeld de bovenste helft van uw rug.

 


PHILIPS HP3643 zonnehemel kopen