PHILIPS HP3621/01 zonnehemel


PHILIPS HP3621/01 zonnehemel online kopen


52,90
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 14 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
  € 52,90

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 69,99 € 52,95

 • Bezorging door: PostNL, DHL
  Bezorging: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  € 52,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 79,95 € 52,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 69,99 € 52,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 52,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 94,99 € 55,81

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 59,90

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Verschillend per product.
  Bezorging: Binnen 5 werkdagen
  € 59,90

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 59,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95
  Bezorging: Voor 22:30 besteld, morgen in huis
  € 63,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 69,95

 • Bezorging door: PostNL
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 70,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 79,99


PHILIPS HP3621/01 zonnehemel online

Omschrijving van Expert

De PHILIPS HP362101 Energy light zorgt voor een effectieve verzachting van pijn in spieren en gewrichten. De infrarood halogeenlamp (200W) voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Door de instelbare hoek biedt de energy light gerichte verzachting voor gebieden van 20 x 30 centimeter. De PHILIPS HP362101 Energy light zorgt voor bewezen gezondheidsvoordelen, ondersteund door de Richtlijn Hulpmiddelen (MDD).

 

Omschrijving van Ep

De Philips HP3621 infraroodlamp verzacht de pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 200 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Effectieve verzachting van pijn Verzacht pijnlijke spieren en gewrichten Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 200 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 20 x 30 centimeter. Effectieve verzachting van pijn Diep doordringende infraroodwarmte Extra specifieke behandeling Infrarood halogeenlamp (200 watt) Gebruiksvriendelijk Instelbare hoek Bewezen gezondheidsvoordelen Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

 

Omschrijving van Fonq

De warmte van de lamp dringt diep door in de huid, verwarmt het lichaam en doet de bloedcirculatie toenemen. Door het verwarmen van de spieren kunnen zij zich beter ontspannen. Deze infrarood lamp werkt effectief bij spier- en gewrichtspijn.

 

Omschrijving van Blokker

Laat je spieren ontspannen met de warmte van deze Philips infraroodlamp HP3621/01. Van oerdegelijke kwaliteit.

 

Omschrijving van Wehkamp

Effectieve verzachting van pijn Het Philips Infracare HP3621/01 infrarood lamp biedt effectieve verlichting bij spier- en gewrichtspijn! De comfortabele warmte van de infracare-lamp dringt diep door in de huid, spieren en gewrichten. De bloedcirculatie neemt toe en spieren worden warmer, waardoor zij ontspannen. De toegenomen bloedcirculatie zorgt er tevens voor dat het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen en dat de spieren en gewrichten voorzien worden van extra zuurstof. Dit brengt een effectieve pijnverlichting. Infraroodhalogeenlamp van 200 watt De Philips InfraCare HP 3621 is geoptimaliseerd voor een effectieve verlichting van pijn in gebieden van 20 x 30 cm, zoals een schouder, een elleboog, een kuit of de nek. De InfraCare is voorzien van innovatieve technologie op het gebied van infrarood halogeenlicht. De speciale lenzen, het speciale filter en de krachtige halogeenlamp van 200 watt zijn geoptimaliseerd om een gerichte behandeling te kunnen bieden, waarbij de infraroodwarmte gelijkmatig over het te behandelen gedeelte wordt verspreid. Instelbare hoek De infraroodlamp kan tot 40 graden naar achter worden gekanteld. Diep doordringende infraroodwarmte Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen veroorzaakt door stijve gewrichten effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en voelt u zich minder stijf.

 

Omschrijving van Alternate

De Philips InfraCare - infraroodlamp HP3621/01 is ideaal voor een effectieve verlichting van pijn in gebieden van 20 x 30 cm, zoals een schouder, een elleboog, een kuit of de nek. De InfraCare is voorzien van innovatieve technologie op het gebied van infrarood halogeenlicht. De speciale lenzen, het speciale filter en de krachtige halogeenlamp van 200 Watt zijn geoptimaliseerd om een gerichte behandeling te kunnen bieden, waarbij de infraroodwarmte gelijkmatig over het te behandelen gedeelte wordt verspreid. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in de huid en helpt de bloedcirculatie te stimuleren en de spieren te verwarmen. Hierdoor worden de spieren zachter en ontspannen zij zich. Daarnaast is de InfraCare ook geschikt voor cosmetische toepassingen. De infraroodlamp kan tot 40 graden naar achteren worden gekanteld en is voorzien van een zachte handgreep waardoor de lamp eenvoudig te verplaatsen is.

 

Omschrijving van Otto

Voor gericht gebruik. 200 watt vermogen, Infrapower-halogeenlampen, oppervlak in gebruik 20x30 cm, 0-40 graden verticaal verstelbare hellingshoek. Lampen met een levensduur voor 2000 keer 15 min

 

Omschrijving van Vivolanda

PhilInfrarood - lamp HP 3621/01 200W Wh

 

Omschrijving van Megekko

Effectieve verzachting van pijnVerzacht pijnlijke spieren en gewrichtenPhilips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 200 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 20 x 30 centimeter.Effectieve verzachting van pijn- Diep doordringende infraroodwarmteExtra specifieke behandeling- Infrarood halogeenlamp (200 watt)Gebruiksvriendelijk- Instelbare hoekBewezen gezondheidsvoordelen- Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

Philips HP3621 Infrarood lampen
Klinisch getest: effectieve verlichting van spier en gewrichtspijn.
Geschikt voor focus-behandeling: behandelt kleine oppervlakten van het lichaam, zoals één schouder, elleboog, nek-pijn, etc.
Kantelbaar voor optimaal bedieningsgemak.
Halogeenlamp met 200 Watt vermogen.
Handgreep voor makkelijk transport.
Dit infrarood-systeem biedt een effectieve pijnverlichting bij spierpijn en stijve gewrichten. Zelfs de lichtste spierpijn of gewrichtspijn kan invloed hebben op een actieve levensstijl. Met dit Philips infrarood-systeem verkrijgt u een aanzienlijke en effectieve verlichting van zowel tijdelijke als langdurige pijn, zonder enige bijwerkingen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat infrarood-licht zorgt voor een effectieve verlichting bij spierpijn en stijve gewrichten. De Philips Infracare-lampen zijn dan ook gecertificeerd als een medisch apparaat in overeenstemming met de European Mediacal Device Directive.
De comfortabele warmte van de Philips infracare-lamp dringt diep door in de huid, spieren en gewrichten waardoor de bloedcirculatie toeneemt en uw spieren warmer worden, waardoor zij ontspannen. De toegenomen bloedcirculatie zorgt tegelijkertijd ervoor dat het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen en dat de bewuste spieren en gewrichten voorzien worden van extra zuurstof. Dit brengt een effectieve pijnverlichting.
De lamp wordt op 30 tot 50 cm van de te behandelen plek geplaatst, waarna een sessie van ongeveer 15 minuten wordt aanbevolen. Deze sessies kunnen dagelijks of meerdere keren per dag plaats vinden.
Inhoud: Philips HP3621 Infrarood lampen

 

Omschrijving van Soundsandvisions nl

Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 200 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 20 x 30 centimeter.

Diep doordringende infraroodwarmte
Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen veroorzaakt door stijve gewrichten effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en doet de bloedcirculatie toenemen en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich. Tegelijkertijd zorgt de toegenomen bloedcirculatie ervoor dat uw lichaam zich van onzuiverheden ontdoet en wordt er zuurstofrijk bloed naar de gespannen of pijnlijke spieren gebracht, wat de pijn effectief verzacht.

Infrarood halogeenlamp (200 watt)
De Philips InfraCare HP 3621 is geoptimaliseerd voor een effectieve verlichting van pijn in gebieden van 20 x 30 cm, zoals een schouder, een elleboog, een kuit of de nek. De InfraCare is voorzien van innovatieve technologie op het gebied van infrarood halogeenlicht. De speciale lenzen, het speciale filter en de krachtige halogeenlamp van 200 watt zijn geoptimaliseerd om een gerichte behandeling te kunnen bieden evenals een veel aangenamere warmte, omdat de infraroodwarmte gelijkmatiger over het te behandelen gedeelte wordt verdeeld.

Instelbare hoek
Het apparaat kan tot 40 graden naar achteren worden gekanteld.

Technische specificaties
Vermogen: 200 W
Voltage: 230 V
Frequentie: 50/60 Hz
Levensduur van lampen: 500 uur
Snoerlengte: 2 m
Isolatie: Klasse II (dubbel geïsoleerd)

Veiligheid
IEC-gecertificeerd: Voldoet aan IEC 60601 en 60335

Eenvoudig te gebruiken
Instelbaarheid: 0-40 graden (naar achteren)
Zachte handgreep: voor gemakkelijke plaatsing en vervoer
Aan/uitschakelaar

Medische apparatuur
Bewezen gezondheidsvoordelen: ondersteund door een certificaat van de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

Effectieve verzachting van pijn
Diep doordringende warmte
Gelijkmatige warmteverdeling: Nu een veel aangenamere warmte

Specifieke behandeling
Behandelingsgebied: 20 x 30 cm
Infrarood halogeenlamp: 200 W

 

Omschrijving van Drogisterij net

Het Philips Infracare HP3621/01 infrarood lamp biedt effectieve verlichting bij spier- en gewrichtspijn! De comfortabele warmte van de infracare-lamp dringt diep door in de huid, spieren en gewrichten. De bloedcirculatie neemt toe en spieren worden warmer, waardoor zij ontspannen. De toegenomen bloedcirculatie zorgt er tevens voor dat het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen en dat de spieren en gewrichten voorzien worden van extra zuurstof. Dit brengt een effectieve pijnverlichting.Met o.a.- geschikt voor focus-behandeling (kleine oppervlakten)- kantelbaar- halogeenlamp met 200 W vermogen- handgreep voor makkelijk transport

 


PHILIPS HP3621/01 zonnehemel kopen