No7 Perfectly Bronzed Selftan 360 Spray Light/Med


No7 Perfectly Bronzed Selftan 360 Spray Light/Med online kopen

10,95
Status: Leverbaar.

No7 Perfectly Bronzed Selftan 360 Spray Light/Med online

Wil jij een mooie zomerse teint? De No7 Perfectly Bronzed Selftan 360° Spray is zonneschijn uit een busje. Met deze spray kun je zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken een natuurlijke bruine teint geven. Deze zelfbruiningsspray is verrijkt met verzachtende, hydraterende Babassu-olie, passiebloem zaad olie en vitamine A en E, die helpen voor de huid te zorgen en deze te hydrateren.
HypoallergeenAl onze producten zijn hypo-allergeen, zodat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.
GebruiksadviesScrub en hydrateer je huid voordat je het aanbrengt, om een zachte egale teint te krijgen. Spray gelijkmatig over je lichaam en houd hierbij het busje 15 cm van je huid af. Spray niet direct op je gezicht, en vermijd sprayen in je ogen. Om de tan aan te brengen op je gezicht raden we aan de selftan op een vochtige makeup spons te sprayen en het voorzichtig aan te brengen. Spray deze selftan op een schone, gehydrateerde huid. Doe zuinig met de spray op je hakken, knieën en ellebogen. Wrijf het direct na het sprayen in je huid. Om vlekken te voorkomen raden we aan om je handen, haarlijn en wenkbrauwen te hydrateren voor je de spray aanbrengt. Houd de spray verwijderd  van je haar, en was je handen goed na gebruik. De spray droogt in 10 minuten.
Wanneer de spray in aanraking met textiel komt; snel afwassen om vlekken te voorkomen. De teint verschijnt binnen 1-2 uur. Herhaal de behandeling  wanneer je een donkerdere kleur wil. Wacht na het aanbrengen tenminste 2 uur met in bad gaan, zwemmen of het aanbrengen van zonnebrand. Om je kleurtje te behouden raden we aan de spray elke 2-4 dagen opnieuw aan te brengen.
Waarschuwing Dit product bevat geen zonbescherming en beschermt niet tegen verbranding. Herhaaldelijke blootstelling van de onbeschermde huid aan de zon kan het risico van huidveroudering, huidkanker en andere schadelijke effecten voor de huid verhogen, zelfs als je niet verbrandt.
De verpakking staat onder druk: bescherm tegen het zonlicht, en niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C/120°F. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Weghouden van bronnen van ontsteking ? niet roken.
Vermijd inademen van de spray mist. Gebruik de spray alleen in goed geventileerde ruimtes. Gebruik alleen volgens aanwijzing. Opzettelijk misbruik door het expres concentreren van de inhouden inademen van de spray kan schadelijk of fataal zijn.
Vermijd contact met ogen, haar en textiel. Was je handen na gebruik. Gebruik niet vlakbij of op geverfde of gepolijste oppervlakten. Recycle wanneer de bus leeg is.
Buiten gebruik van kinderen bewaren.

 


No7 Perfectly Bronzed Selftan 360 Spray Light/Med kopen