No - ad Sun Spray Factor(spf )


32% korting No - ad Sun Spray Factor(spf ) online kopen


Van € 9,99   Voor 6,81
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 9,99 € 6,81

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 9,99 € 8,57

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 8,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 9,99 € 8,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 9,99 € 9,49


No - ad Sun Spray Factor(spf ) online

NO-AD: Not AdvertisedNO-AD is één van de grootste merken zonnecosmetica in Amerika. NO-AD spendeert geen geld aan grootschalige mediacampagnes, waardoor de produkten voor een lage prijs kunnen worden aangeboden. Verder worden de verschillende beschermingsfactoren voor een vrijwel uniforme prijs aangeboden, waardoor iemand met een gevoelig huid niet veel meer hoeft te betalen voor de bescherming daarvan.De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD zijn hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze bevatten verzorgende aloë vera-extracten, vitamine E en cacaoboter en bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. Daarnaast zijn de produkten water- en zweetbestendig.NO-AD is niet getest op dieren.AssortimentNO-AD biedt een compleet assortiment beschermende en verzorgende zonneprodukten.Er zijn zonnelotions verkrijgbaar vanaf beschermingsfactor 10 tot en met 50. Voor de gevoelige baby- en kinderhuid zijn speciale formules ontwikkeld die extra bescherming bieden. Tevens is er voor de echte zonaanbidder Hawaiian Oil (met kokosolie).Voor de verzorging van de huid na het zonnen zijn twee verschillende soorten after suns in het assortiment opgenomen: een verkoelende Aloë Vera Gel en een verzorgende Tan Preserver.NO-AD is te verkrijgen in vier soorten verpakkingen: een handzame 100 ml tube, een 250 ml tube, een 250 ml spray en een 500 ml flacon. Verantwoord genieten van de zonZonnestraling bestaat uit onder andere UVA- en UVB-straling. UVA-straling dringt diep in de huid door en bevordert het bruin worden. Het kan echter ook rimpels en vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. UVB dringt minder diep door, maar is schadelijker: teveel UVB veroorzaakt verbranding.De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD bevatten hoogwaardige filters, die bescherming bieden tegen zowel UVA- als UVB-straling.Voor een optimale bescherming dient u de anti-zonnebrandprodukten 30 minuten voor het zonnebaden aan te brengen. Regelmatig insmeren is aan te bevelen.Vermijd felle middagzon tussen 11:00 en 15:00 uur. De UV-straling is dan het krachtigst!

 

Omschrijving van Vitamins

De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD bevatten hoogwaardige filters, die bescherming bieden tegen zowel UVA- als UVB-straling.

 

Omschrijving van Drogist

De No-Ad Dry Spray zonnebrand is een niet plakkende zonnebrand. Met factor 15.

 

Omschrijving van Vitatheek

NO-AD is één van de grootste merken zonnecosmetica in Amerika.
De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD zijn hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze bevatten verzorgende aloë vera-extracten, vitamine E en cacaoboter en bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. Daarnaast zijn de produkten water- en zweetbestendig.
NO-AD is niet getest op dieren.
Assortiment:
NO-AD biedt een compleet assortiment beschermende en verzorgende zonneprodukten.
Er zijn zonnelotions verkrijgbaar vanaf beschermingsfactor 8 tot en met 50. Voor de gevoelige baby- en kinderhuid zijn speciale formules ontwikkeld die extra bescherming bieden. Tevens is er voor de echte zonaanbidder Hawaiian Oil (met kokosolie).
Voor de verzorging van de huid na het zonnen zijn twee verschillende soorten after suns in het assortiment opgenomen: een verkoelende Aloë Vera Gel en een verzorgende Tan Preserver.
Verantwoord genieten van de zon
Zonnestraling bestaat uit onder andere UVA- en UVB-straling. UVA-straling dringt diep in de huid door en bevordert het bruin worden. Het kan echter ook rimpels en vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. UVB dringt minder diep door, maar is schadelijker: teveel UVB veroorzaakt verbranding.
De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD bevatten hoogwaardige filters, die bescherming bieden tegen zowel UVA- als UVB-straling.
Voor een optimale bescherming dient u de anti-zonnebrandprodukten 30 minuten voor het zonnebaden aan te brengen. Regelmatig insmeren is aan te bevelen.

 

Omschrijving van Drogistplein

No-Ad Zonnebrandspray SPF 15

De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD bevatten hoogwaardige filters, die bescherming bieden tegen zowel UVA- als UVB-straling.

 


No - ad Sun Spray Factor(spf ) kopen