Nivea Sun Protect & Hydrate Baby Zonnemelk SPF50+ 200 ml


Nivea Sun Protect & Hydrate Baby Zonnemelk SPF50+ 200 ml online kopen


6,99
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
  € 6,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 15,75 € 14,18

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 15,75 € 14,24

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 15,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,99

 • Bezorging door: PostNL
  € 19,47


Nivea Sun Protect & Hydrate Baby Zonnemelk SPF50+ 200 ml online

Gevoelige babyhuidjes moeten natuurlijk goed beschermt worden tegen de zon. Met de Nivea Sun Zonnemelk Baby SPF 50+ is de gevoelige babyhuid goed beschermt met de zeer hoge SPF 50+. De formule geeft onmiddellijke bescherming en is extra waterproof.Zonder parfum.Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid.Verzorgende formule met Depanthenol.Dermatologisch goedgekeurd.SPF 50+.Extra waterproof.Onmiddellijke bescherming.Verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml.

 

Omschrijving van Vitatheek

Nivea Sun heeft speciaal voor de gevoelige kinderhuid een milde en veilige bescherming ontwikkeld, de Sun baby SPF 50+. Een lotion die de kans op zonne-energie vermindert en maximale bescherming biedt. Een kinderhuid is namelijk (vaak) gevoeliger voor de zon dan die van een volwassene en maakt minder pigment aan.

 

Omschrijving van Vitamins

Nivea Sun heeft speciaal voor de gevoelige kinderhuid een milde en veilige bescherming ontwikkeld, de Sun baby SPF 50+

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Nivea Sun Baby Verzorgende Zonnemelk SPF50+ met een zeer hoge beschermingsfactor is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Het product bevat geen alcohol, geur- en kleurstoffen. Door de toevoeging van amandelolie is de melk extra mild. Deze zonnemelk

 

Omschrijving van Drogist

Deze zonnebrandlotion met SPF 50+ is speciaal voor de gevoelige babyhuid.

 

Omschrijving van Vivolanda

NIVEA SUN Baby Verzorgende Zonnemelk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid, verrijkt met Dexpanthenol en zonder parfum, geeft zeer effectieve, onmiddellijke en langdurige UVA en UVB bescherming en beschermt tegen schadelijke effecten van de zon en lange termijn huidbeschadiging. Extra water resistant.

 • NIVEA SUN Baby Verzorgende Zonnemelk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid, geeft zeer effectieve, onmiddellijke en langdurige UVA en UVB bescherming en beschermt tegen schadelijke effecten van de zon en lange termijn huidbeschadiging. Extra water resistant

 

Omschrijving van Wehkamp

Nivea Sun heeft speciaal voor de gevoelige kinderhuid een milde en veilige bescherming ontwikkeld, de NIVEA Sun baby verzorgende zonnemelk SPF 50+. Een lotion die de kans op zonne-energie vermindert en maximale bescherming biedt. Een kinderhuid is namelijk (vaak) gevoeliger voor de zon dan die van een volwassene en maakt minder pigment aan. 1. Zonbescherming 2. Hydraterend 3. Zonder parfum Gebruikswijze - Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten om de juiste bescherming te behouden. - Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. - Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming. - Overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. - Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. - Draag beschermende kleding en gebruik voldoende zonbescherming op de onbedekte delen. - Laat goed intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakten om vlekken te voorkomen. - Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

 

Omschrijving van Hollandathome

Nivea Sun baby sun lotion BF50+(1 Flesje van200 ml ) is een goed beschermende zonnebrand, Hydrateerd de huiden Trekt snel in de huid.Beschermt tegen de brandende zon en tegen huid verourdering of uitdroging.

 


Nivea Sun Protect & Hydrate Baby Zonnemelk SPF50+ 200 ml kopen