Nivea SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 30 - 200 ml


40% korting Nivea SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 30 - 200 ml online kopen


Van € 13,59   Voor 8,15
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,59 € 8,15

 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 14,69

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,19

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,59

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 16,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,99

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 17,40


SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 30 - 200 ml online

NIVEA SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 30 zonnebrandspray biedt de huid bescherming tegen de zon en zorgt ervoor dat je bruine kleur langer behouden wordt. De huid wordt beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon terwijl deze een mooie egale teint krijt. Nivea Protect & Bronze Olie Spray SPF30 is geschikt voor de huid die ietwat sneller verbrand. Gebruikswijze - Schudden voor gebruik. - Spray niet rechtstreeks op het gezicht/vermijd inademing. - Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten om de juiste bescherming te behouden. - Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. - Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming. - Overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. - Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. - Laat goed intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakten om vlekken te voorkomen. - Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

 

Omschrijving van Drogisterij deals

Nivea sun zonnebrand - protect&, bronze oil spf 30 200 ml
De zonnespray combineert bescherming en natuurlijke bruining van de huid. De formule bevat het natuurlijke Pro-Melanine Extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert en een gelijkmatige en natuurlijke teint geeft.BELANGRIJKE GEBRUIKSINSTRUCTIES ? Schudden voor gebruik ? Spray niet rechtstreeks op het gezicht/vermijd inademing ? Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen en afdrogen of zweten ? Onvoldoende zonnebescherming gebruiken, vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk? Blijf niet te lang in de zon ook al gebruik je een zonnebescherming; overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid ? Houd baby?s en jonge kinderen uit de zon ? Vermijd contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen ? Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.
Inhoud: Nivea sun zonnebrand - protect&, bronze oil spf 30 200 ml

 

Omschrijving van Drogistplein

Nivea Sun Protection Bronze Olie Spray SPF 30

Beschermt zonneolie wel goed tegen de zon? NIVEA SUN Protection Bronze Olie Spray SPF 30 is ht bewijs dat je met een zonneolie mooi bruin wordt en toch goed beschermd bent tegen de zon. Met zijn factor 30 ben je goed beschermd tegen uva en uvb stralen. Dat je toch mooi bruin wordt is te danken aan het natuurlijke pro-melanine extract, dat het huideigen bruiningsproces stimuleert. De zongebruinde glans op je huid krijg je er gratis bij!Eigenschappen:


* Handige zonnespray die de olie makkelijk en snel over je huid vernevelt;
* SPF30 beschermt je huid goed tegen de zon;
* Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen, die vrijkomen onder invloed van zonlicht.Zonadvies:


* Breng je zonbescherming elke twee uur opnieuw aan en altijd na het zwemmen, ook als je een waterproof zonbescherming gebruikt;
* Pas op! Ook als het bewolkt is kan je huid verbranden. Dus ook dan heb je een SPF nodig.

 

Omschrijving van Asadventure

Deze after-sun combineert bescherming en natuurlijke bruining van de huid. De formule bevat een natuurlijk plantenextract dat de huideigen melanineproductie stimuleert voor een gelijkmatige en natuurlijke teint.
De hydraterende formule bevat zeer effectieve UVA/UVB filters die de huid onmiddellijk beschermen na het aanbrengen.

 

Omschrijving van Vivolanda

De Protect &amp Bronze olie zonnespray combineert bescherming en natuurlijke bruining van de huid. De formule bevat het natuurlijk Pro-Melanine Extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert en een natuurlijke teint geeft.

 • Beschermt en hydrateert de huid
 • Met zeer effectieve UVA/UVB filters voor onmiddellijke en betrouwbare bescherming
 • Bevat Pro-Melanine Extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert en een langdurig mooie bruine kleur bevordert
 • Gebruik regelmatig voor het beste bruiningsresultaat
 • Water resistent

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Nivea Sun Protect & Bronze Beschermende Olie Spray SPF30 combineert bescherming en natuurlijke bruining van uw huid. De formule bevat het natuurlijke Pro-Melanine Extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert en een gelijkmatige en natuurlijke teint

 

Omschrijving van Drogist

Voor bescherming en natuurlijke kleuring van de huid!

 

Omschrijving van Drogisterij net

De zonnespray combineert bescherming en natuurlijke bruining van de huid. De formule bevat het natuurlijke Pro-Melanine Extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert en een gelijkmatige en natuurlijke teint geeft.BELANGRIJKE GEBRUIKSINSTRUCTIES Schudden voor gebruik Spray niet rechtstreeks op het gezicht/vermijd inademing Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen en afdrogen of zweten Onvoldoende zonnebescherming gebruiken, vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk Blijf niet te lang in de zon ook al gebruik je een zonnebescherming; overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid Houd babys en jonge kinderen uit de zon Vermijd contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

 


Nivea SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 30 - 200 ml kopen