Nivea SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 20 - 200 ml


40% korting Nivea SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 20 - 200 ml online kopen


Van € 13,59   Voor 8,15
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,59 € 8,15

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
  € 9,98

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 15,35

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,35

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 15,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,49


SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 20 - 200 ml online

NIVEA SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 20 zonnebrandspray biedt de huid bescherming tegen de zon en zorgt ervoor dat je bruine kleur langer behouden wordt. De huid wordt beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon terwijl deze een mooie egale teint krijt. Nivea Protect & Bronze Olie Spray SPF20 is geschikt voor de huid die niet snel verbrand en egaal bruint. 1. Zonbescherming Gebruikswijze - Schudden voor gebruik. - Spray niet rechtstreeks op het gezicht/vermijd inademing. - Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten om de juiste bescherming te behouden. - Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. - Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming. - Overmatig blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid. - Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. - Vermijd contact met textiel en harde oppervlakten om vlekken te voorkomen. - Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

 

Omschrijving van Opisopvoordeel

Bescherm je huid tegen de zon en krijg gelijk een mooie bruine kleur. De Protect & Bronze Factor 20 Zonneolie van Nivea Sun heeft een formule met een Pro-Melanine Extract wat je huideigen bruiningsproces stimuleert. Voor een mooi gebruinde huid zonder zelfbruiner!Voor een langdurig gebruinde huid.Beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon.Met 0% zelfbruiner.Formule met Pro-Melanine Extract.Water resistant.Factor 20.Verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml.

 

Omschrijving van Drogisterij net

De formule bevat het natuurlijke Pro-Melanine Extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert en een gelijkmatige en natuurlijke teint geeft. Schudden voor gebruik Spray niet rechtstreeks op het gezicht/vermijd inademing Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen en afdrogen of zweten Onvoldoende zonnebescherming gebruiken, vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk Blijf niet te lang in de zon ook al gebruik je een zonnebescherming; overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid Houd baby s en jonge kinderen uit de zon Vermijd contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

 

Omschrijving van Drogistplein

Bestel eenvoudig en snel Nivea Sun Protect&, Bronze Olie Spray SPF 20 200 ml. Nu slechts? 15.35 (0% korting). Profiteer van 24-uurs levering, topservice en de laagste prijzen op Drogistplein.nl.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Nivea Sun Protect & Bronze Beschermende Olie Spray SPF20 combineert bescherming en natuurlijke bruining van uw huid. De formule bevat het natuurlijke Pro-Melanine Extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert en een gelijkmatige en natuurlijke teint

 

Omschrijving van Drogist

Voor bescherming en natuurlijke kleuring van de huid!

 


Nivea SUN Protect & Bronze Olie Spray SPF 20 - 200 ml kopen