Nivea Protect & Hydrate Zonnespray SPF20 - 200 ml


40% korting Nivea Protect & Hydrate Zonnespray SPF20 - 200 ml online kopen


Van € 14,45   Voor 8,67
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 14,45 € 8,67

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 14,45 € 13,06

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 14,45 € 13,13

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 13,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 14,45


Protect & Hydrate Zonnespray SPF20 - 200 ml online

NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray SPF20 - 200 ml hydrateert langdurig voor een zacht huidgevoel. Vermindert het risico op huidirritatie door de zon. Beschermt onmiddellijk tegen de schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering. De vernieuwde formule helpt vlekken ten gevolge van UV filters makkelijker uit te wassen, in vergelijking met voorgaande formules, 1. Langdurige hydratatie 2. Vermindert het risico op huidirritatie door de zon 3. Zeer effectieve UVA/UVB bescherming 4. Onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering 5. Water resistant 6. De vernieuwde formule helpt vlekken ten gevolge van UV filters makkelijker uit te wassen, in vergelijking met voorgaande formules Gebruikswijze: - Spray niet rechtstreeks op het gezicht / vermijd inademing. - Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen/ afdrogen. - Onvoldoende product gebruiken vermindert de SPF aanzienlijk. - Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. - Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. - Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen. - Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

 

Omschrijving van Vitamins

Voor de Sun protect & hydrate zonnespray SPF20 van Nivea hebben wij geen productinformatie ontvangen

 

Omschrijving van Drogisterij net

NIVEA SUN Protect & Hydrate Hydraterende Zonnespray hydrateert langdurig voor een zacht huidgevoel. Vermindert het risico op huidirritatie door de zon. Beschermt onmiddellijk tegen de schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering. De vernieuwde formule helpt vlekken ten gevolge van UV filters makkelijker uit te wassen, in vergelijking met voorgaande formules.- Langdurige hydratatie- Vermindert het risico op huidirritatie door de zon- Zeer effectieve UVA/UVB bescherming- Onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering- Water resistant- De vernieuwde formule helpt vlekken ten gevolge van UV filters makkelijker uit te wassen, in vergelijking met voorgaande formules GEBRUIKSINSTRUCTIE : Spray niet rechtstreeks op het gezicht / vermijd inademing. Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen/ afdrogen. Onvoldoende product gebruiken vermindert de SPF aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray SPF20 hydrateert en beschermt langdurig. Vermindert het risico op huidirritatie door de zon. Beschermt onmiddellijk tegen de schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering. De vernieuwde formule helpt

 

Omschrijving van Drogist

Beschermende zonnespray met SPF20.

 

Omschrijving van Drogistplein

Nivea Sun Protect Hydrate Zonnespray SPF 20

Wat is het voordeel van een zonnespray? Nivea Sun Zonnespray SPF 20 beschermt en hydrateert je huid in de zon. Voordeel van deze spray: de zonbescherming wordt snel en gelijkmatig over je huid verneveld. Deze niet vette zonbescherming wordt vrijwel direct door de huid geabsorbeerd en laat geen vettig laagje achter. Beschermt met SPF 20 direct voor 90% tegen de zon en zorgt met een huidvriendelijk verzorgingscomplex voor een betere vochtbalans.Eigenschappen:


* Niet vette spray met huidvriendelijk verzorgingscomplex, dat beschermt en hydrateert;
* Beschermt met vitamine E (antioxidant) tegen vrije radicalen, die onder invloed van zon ontstaan;
* Is waterproof.Zonweetje:


* Wist je dat zonnestralen tot 20 centimeter diep door het wateroppervlak schijnen. Ook daarom is het fijn dat deze verzorgende zonnespray waterproof is. Je bent daarmee ook in het zwembad beschermd tegen uv stralen.

 


Nivea Protect & Hydrate Zonnespray SPF20 - 200 ml kopen