Matrix Sun protection set


15% korting Matrix Sun protection set online kopen

Van € 53,07   Voor 45,11
Status: Leverbaar.

Matrix Sun protection set online

De Matrix Sun Protection Set
De Matrix Sun Protection set bestaat uit 3 fantastische producten die ervoor zorgen dat jouw haar optimaal beschermd is tegen de schadelijke invloeden van de zon. Niet alleen beschermt het je haar tegen uitdroging en beschadiging door zon, ook beschermt het tegen de schadelijke invloeden van zout water, chloor en zonnebrandcrème. Doe je dit niet dan droogt je haar als het ware uit en raakt het beschadigd.
Deze Matrix Sun Protection set bestaat uit een protection spray, haarmasker en after sun spray waarmee je het haar voor, tijdens en na het zonnen kan verzorgen en beschermen.

Matrix Sun Protect Hair-Oil 150ml: net zoals je huid dien je ook je haar te beschermen tegen de zon, dit wordt helaas vaak vergeten waardoor je achter blijft met een bos stro. Met deze protect hair-oil van Matrix Sun kun je jouw haar beschermen waardoor je haar niet verbrand, uitdroogt en beschadigd raakt. Deze spray is waterafstotend en bevat UV bescherming.
Matrix Sun Repair Treatment 150 ml: na het zonnen is het belangrijk je haar optimaal te verzorgen. Met dit masker verwijder je resten van chloor, zonnebrandcrème en zeezout en geef je het de juiste voeding om te kunnen herstellen van een lange dag in de zon. Je haar voelt zijdezacht aan, is zeer handelbaar en glanst als nooit tevoren!
Matrix Biolage After Sun Spray 150 ml: na het douchen je haar een extra verzorgingsboost geven? Dat kan met de Matrix Biolage After Sun Spray. Door deze spray voelt je haar zacht aan, kun je er gemakkelijk doorheen kammen én je gaat kleurvervaging tegen.


Bestel de Matrix Sun Protection Set nu met mega voordeel!
Ga je richting de zon dan bestel je voor de tijd natuurlijk nog even de Matrix Sun Protection voordeelset om je haar optimaal te beschermen. Niet alleen ideaal voor zonvakanties, ook tijdens de wintersport krijgt je haar veel te verduren! Bestel daarom de Matrix Sun Protection set nu met mega veel korting op Kapperskorting.com.
Is Matrix niet het merk wat je voor ogen had? Neem dan eens een kijkje in tussen onze andere zonbeschermers!

 


Matrix Sun protection set kopen