L'Oreal Sublime Bronze zelfbruinend serum - 100 ml


40% korting L'Oreal Sublime Bronze zelfbruinend serum - 100 ml online kopen


Van € 17,99   Voor 10,79
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,99 € 10,79

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 17,99 € 11,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 12,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 14,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 14,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 17,99 € 16,85

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,99 € 16,99


Sublime Bronze zelfbruinend serum - 100 ml online

Een innovatie op het gebied van zelfbruiners; het nieuwe intense zelfbruinend serum van L'Oréal Paris Sublime Bronze waarmee je tot 2 weken lang stralend bruin bent!* Dit gouden serum heeft een parel formule die zorgt voor een prachtig egaal bruine teint. Het serum is gemakkelijk aan te brengen en laat geen strepen achter. Speciaal ontwikkeld voor gezicht en decolleté, maar ook te gebruiken op het lichaam. Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd. *instrumentele test

 

Omschrijving van Drogisterij net

Wil je graag een mooie gebruinde huid zonder gebruik te maken van de zon? LOréal Paris Sublime Bronze is een hoogwaardig zelfbruinend serum waarmee je tot 2 weken lang een egale verzorgde bruine teint hebt. De langdurige werking is klinisch onderzocht. Het goudkleurige serum bevat een speciale formule met parels die de huid een subtiele glow geeft. De Sublime Bronze van LOréal Paris is makkelijk en snel aan te brengen en laat geen strepen achter op de huid. Handig en hygiënisch te doseren door het pompje. Het zelfbruinend serum is zowel te gebruiken op het gezicht als op het decollete.

 

Omschrijving van Vivolanda

Wil jij ook een mooie bruine tan voordat de zomer begint? Een innovatie op het gebied van zelfbruiners onze eerste zelfbruinende serum waarmee je tot twee weken een bruine tan hebt! Dit gouden serum heeft een parel formule die zorgt voor een prachtig egaal bruine tan. Het serum is gemakkelijk en gelijkmatig te verdelen over de huid en laat geen strepen achter.

Tot twee weken lang een stralend en egaal bruine tan. Een prachtige zomerse gloed, zonder strepen, voordat de zomer is begonnen.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

L'Oreal Paris Sublime Bronze Serum Intense werkt op alle huidtypes, is geschikt voor gezicht en decolleté en geeft een natuurlijk ogende, gelijkmatige tan zonder strepen, die geleidelijk vervaagt. U bereikt een natuurlijk ogende glans zonder self-tan

 

Omschrijving van Drogistplein

De droge zelfbruinende mist spray bevat een frisse citrus geur die de geur van zelfbruiners verbergt. Dankzij de micro-verstuiver met maximale verspreiding wordt je huid op een gelijkmatige en regelmatige manier bedekt voor een natuurlijk bruin resultaat zonder strepen. Voor het lichaam. Geschikt voor alle huidtypes.

Het resultaat
Een natuurlijke en gelijkmatige bruine teint. Een frisse en aangename geur.

Hoe te gebruiken?
- Van te voren de huid goed scrubben.
- Spray de droge mist onafgebroken op een afstand van 40cm van het lichaam. Als de huid een beetje vochtig wordt, dan houd je de spray te dichtbij. Vermijd het gezicht en de drogere plekken van het lichaam, zoals de ellebogen en knieen.
- Voor de armen, begin bij de handen en ga verder omhoog richting de schouders, ga vervolgens verder met ronddraaiende bewegingen op het decollet. Op de benen, beweeg van beneden recht naar boven.
- Dagelijks gebruiken tot de gewenste bruine teint is bereikt. Daarna 2 tot 3 keer per week herhalen.
- Niet geschikt voor het gezicht.

 


L'Oreal Sublime Bronze zelfbruinend serum - 100 ml kopen