L'Oreal Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes Express


40% korting L'Oreal Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes Express online kopen


Van € 3,99   Voor 2,39
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 3,99 € 2,39

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 3,99 € 2,79

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 2,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 3,99 € 3,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 3,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 3,49


Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes Express online

Ontdek L'Oréal Paris Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes Express, snel en makkelijker aan te brengen! Deze zelfbruinende doekjes zijn eenvoudig te gebruiken en geven een egale, natuurlijke bruine teint. Voor het lichaam en het gezicht. Geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat Een natuurlijke bruine teint zonder strepen. De langhoudende, natuurlijke teint verschijnt binnen enkele uren. De huid straalt en is 12 uur lang gehydrateerd. Hoe te Gebruiken? Van te voren de huid goed scrubben. Beide doekjes gebruiken voor een totale bruining (gezicht- decolleté- armen- benen). Voor een egaal resultaat, laat de tissue 1 a 2 keer in diverse richtingen over de te behandelen zones glijden. Hierbij de wenkbrauwen en de haaraanzet vermijden. Na gebruik de handen wassen. Dagelijks gebruiken tot de gewenste bruine teint is bereikt. Daarna 2 tot 3 keer per week herhalen.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Ontdek Sublime Bronze Doekjes, snel en makkelijker aan te brengen! Deze zelfbruinende doekjes zijn eenvoudig te gebruiken en geven een egale, natuurlijke bruine teint. Voor het lichaam en het gezicht. Geschikt voor alle huidtypes.Het resultaatEen natuurlijke bruine teint zonder strepen. De langhoudende, natuurlijke teint verschijnt binnen enkele uren. De huid straalt en is 12 uur lang gehydrateerd.

 

Omschrijving van Vivolanda

Ontdek Sublime Bronze doekjes, snel en makkelijker aan te brengen! Deze zelfbruinende doekjes zijn eenvoudig te gebruiken en geven een egale, natuurlijke bruine teint. Voor het lichaam en het gezicht. Geschikt voor alle huidtypes.

Een natuurlijke bruine teint zonder strepen. De langhoudende, natuurlijke teint verschijnt binnen enkele uren. De huid straalt en blijft 12 uur lang gehydrateerd.

 

Omschrijving van Drogistplein

Ontdek Sublime Bronze Doekjes, snel en makkelijker aan te brengen! Deze zelfbruinende doekjes zijn eenvoudig te gebruiken en geven een egale, natuurlijke bruine teint. Voor het lichaam en het gezicht. Geschikt voor alle huidtypes.

Het resultaat
Een natuurlijke bruine teint zonder strepen. De langhoudende, natuurlijke teint verschijnt binnen enkele uren. De huid straalt en is 12 uur lang gehydrateerd.

Hoe te gebruiken?
Van te voren de huid goed scrubben. Beide doekjes gebruiken voor een totale bruining (gezicht- decollet- armen- benen). Voor een egaal resultaat, laat de tissue 1 a 2 keer in diverse richtingen over de te behandelen zones glijden. Hierbij de wenkbrauwen en de haaraanzet vermijden. Na gebruik de handen wassen. Dagelijks gebruiken tot de gewenste bruine teint is bereikt. Daarna 2 tot 3 keer per week herhalen.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

L'Oreal Paris Sublime Bronze Doekjes zijn zelfbruinende doekjes, ultra-makkelijk en snel in gebruik voor een uniforme en goudbruine teint.Sublime Bronze bevat AHA dat de huid egaal maakt om het mogelijk te maken een gelijkmatige bruining te krijgen. De doekjes

 


L'Oreal Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes Express kopen