L'Oreal Paris Sublime Bronze Fresh Feel Gel - 150 ml


40% korting L'Oreal Paris Sublime Bronze Fresh Feel Gel - 150 ml online kopen


Van € 17,49   Voor 10,49
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,49 € 10,49

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 17,49 € 11,01

 • Bezorging door: GLS
  Verzendkosten: 5 euro, gratis vanaf 19,95
  Bezorging: Binnen 2 tot 4 werkdagen
  € 13,75
 • € 14,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,49


Paris Sublime Bronze Fresh Feel Gel - 150 ml online

Met de L'Oreal Paris Subline Bronze Fresh Feel Gel ben jij het hele jaar door natuurlijk en egaal bruin, zonder dat de zon hoeft te schijnen, of jouw huid bloot gesteld hoeft te worden aan de gevaren van de zon en zonnebank. De zelfbruiners van Sublime Bronze geven een professioneel resultaat dat niet van echt is te onderscheiden; een natuurlijke en stralende goudbruine teint zonder strepen. Veel dames zijn toch bang voor vlekken en strepen na het gebruiken van een zelfbruiner, maar gelukkig is dat niet meer nodig. Ook tegen andere problemen hoef je niet meer aan te lopen, want we hebben de meest gestelde vragen over zelfbruiners voor jou op een rijtje gezet. Zo kun jij het hele jaar door bruin voor de dag komen! Bij een gel, zoals de Sublime Bronze zelfbruinende frisse gel, verdeel je het product gelijkmatig over je gereinigde en droge huid. Breng de gel aan met een snelle en regelmatige beweging om te voorkomen dat er teveel op één plek wordt aangebracht. Dagelijks gebruiken tot het gewenste resultaat is behaald, daarna 2 tot 3 keer per week herhalen. Vermijd de oogcontouren. Na gebruik de handen goed wassen. Vermijd contact met kleding.

 

Omschrijving van Drogisterij net

We weten allemaal dat de UV-straling van de zon en de zonnebank niet goed zijn voor de huid, maar we houden wel van die heerlijk bruine teint in de zomer.De zelfbruiners van L’Oréal Paris zijn hierbij een uitkomst, want met Sublime Bronze ben jij het hele jaar door natuurlijk en egaal bruin, zonder dat de zon hoeft te schijnen, of jouw huid bloot gesteld hoeft te worden aan de gevaren van de zon en zonnebank.De zelfbruiners van Sublime Bronze geven een professioneel resultaat dat niet van echt is te onderscheiden; een natuurlijke en stralende goudbruine teint zonder strepen. Veel dames zijn toch bang voor vlekken en strepen na het gebruiken van een zelfbruiner, maar gelukkig is dat niet meer nodig. Ook tegen andere problemen hoef je niet meer aan te lopen, want we hebben de meest gestelde vragen over zelfbruiners voor jou op een rijtje gezet. Zo kun jij het hele jaar door bruin voor de dag komen!Bij een gel, zoals de Sublime Bronze Zelfbruinende Frisse Gel, verdeel je het product gelijkmatig over je gereinigde en droge huid. Breng de gel aan met een snelle en regelmatige beweging om te voorkomen dat er teveel op één plek wordt aangebracht. Het fijne Dagelijks gebruiken tot het gewenste resultaat is behaald, daarna 2 tot 3 keer per week herhalen. Vermijd de oogcontouren. Na gebruik de handen goed wassen. Vermijd contact met kleding.

 

Omschrijving van Nice beauty com

No description available on LOreal Paris Body Sublime Bronze Fresh Feel Self - Tanning Gel 150 ml from the brand LOreal Paris

 

Omschrijving van Look fantastic

Achieve glowing, radiant skin with the L?Oréal Paris Sublime Bronze Face and Body Gel. Embedded with an instant golden shimmer as well as a light, soft-scented fragrance, the concentrated formula sets directly onto the skin to provide visible tonal enhancement, helping the complexion to appear healthier and naturally coloured. The quick-dry technology enables an easy, fast application, whilst the smooth, lightweight texture helps the skin to absorb moisture, introducing optimum levels of supplementary hydr

 

Omschrijving van Drogistplein

Bestel eenvoudig en snel L'Oréal Zelfbruinende Gel Sublime Bronze Fresh Feel 150 ml. Nu slechts ? 17.49 (0% korting). Profiteer van 24-uurs levering, topservice en de laagste prijzen op Drogistplein.nl.

 


L'Oreal Paris Sublime Bronze Fresh Feel Gel - 150 ml kopen