Lancaster Sun Beauty Tan Deepener SPF 6 - 200 ml


33% korting Lancaster Sun Beauty Tan Deepener SPF 6 - 200 ml online kopen


Van € 32,80   Voor 22,09
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 32,80 € 22,09

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 26,80

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 19:00 besteld volgende werkdag in huis
  € 31,68 € 28,51

 • Bezorging door: GLS
  Verzendkosten: 5 euro, gratis vanaf 19,95
  Bezorging: Binnen 2 tot 4 werkdagen
  € 30,88

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 34,40

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 34,50


Sun Beauty Tan Deepener SPF 6 - 200 ml online

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener is een rijke, compacte zonolie voor het lichaam. De zonolie zorgt voor een diepere bruining en is speciaal geschikt voor de voorgebruinde huid. Verwarm de olie eerst even tussen de handen en breng deze daarna aan op de lichaamshuid.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Wat is het?- Een licht getinte, rijke zonne-gel.- Een voedende, compacte olie formule.- Alleen geschikt voor het lichaam.- Alleen te adviseren bij een al gebruinde huid.- Geeft de huid direct een mooie, goudbruine teint en verdiept de al aanwezige bruining.- De huid wordt met de SPF6 beschermd tegen UV-stralen, de Tan Deepener zonder SPF beschermt de huid niet.Extra info:- De formule bevat oliën en beta-caroteen.- De after sun partner is de Tan Maximizer. Wat is het?- Een licht getinte, rijke zonne-gel.- Een voedende, compacte olie formule.- Alleen geschikt voor het lichaam.- Alleen te adviseren bij een al gebruinde huid.- Geeft de huid direct een mooie, goudbruine teint en verdiept de al aanwezige bruining.- De huid wordt met de SPF6 beschermd tegen UV-stralen, de Tan Deepener zonder SPF beschermt de huid niet.Extra info:- De formule bevat oliën en beta-caroteen.- De after sun partner is de Tan Maximizer.

 

Omschrijving van Douglas

Lancaster weet dat een prachtige teint het resultaat is van goede bescherming. Sun Beauty Tinted Tan Deepener zorgt direct voor een mooie gloed terwijl u een snellere, diepere en egale teint opbouwt. Dit zonnebrandproduct met SPF 6 is ideaal voor de huid die zelden verbrand, gewend is aan de zon of voor personen die vaak zonnen. Sun Beauty biedt efficiënte, perfect gecombineerde UVA/UVB filters en een exclusieve Infrared Technology. Om de perfecte tan te garanderen, bevat de formule de nieuwste versie van Lancaster?s Tan Activator Complex. Geschikt voor het lichaam. Gel. Winnaar van een Beauty Astir Award 2017.

 

Omschrijving van Nice beauty com

No description available on Lancaster Sun Beauty Tan Deepener - Tinted SPF 6 - 200 ml from the brand Lancaster

 

Omschrijving van Drogist

Compacte zonolie voor het lichaam!

 

Omschrijving van Bijenkorf

Getinte, rijke, compacte zonolie voor het lichaam. Geeft de huid direct bij het aanbrengen al een mooie, bruine glans. Zorgt voor een diepere bruining. Alleen geschikt voor de al gebruinde lichaamshuid. Verwarm de compacte olie eerst even voor in de handen en breng deze dan aan op de lichaamshuid. Het directe tintje wordt veroorzaakt door caroteen en buriti-olie in de formule wat kan afgeven op badkleding/handdoek. Wij adviseren u eventuele vlekken eerst met een vlekkenspray/ossengalzeep te behandelen alvorens u deze in de wasmachine wast. Dit product biedt zowel bescherming tegen UVA-, UVB- als tegen infraroodstraling. Lancaster Tan Deepener SPF6

 


Lancaster Sun Beauty Tan Deepener SPF 6 - 200 ml kopen