Lancaster 002 - Sunny Face Bronzer SPF15 Bronzing 50 ml


30% korting Lancaster 002 - Sunny Face Bronzer SPF15 Bronzing 50 ml online kopen


Van € 21,48   Voor 15,04
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 19:00 besteld volgende werkdag in huis
  € 21,48 € 15,04

 • Verzendkosten: 3,95 euro
  Bezorging: Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
  € 15,28

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 20,86

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 21,00


Lancaster 002 - Sunny Face Bronzer SPF15 Bronzing 50 ml online

Deze transparante Face Bronzer Sunny SPF15 foundation van Lancaster, maakt de huid altijd één tintje bruiner en warmer. De textuur laat zich heel makkelijk over de huid verspreiden.

 

Omschrijving van Style4

Lancaster Infinitie Face Bronzer SPF 15 Nr. 002 De unieke productlijn Infinite Bronze heeft de zomerzon perfect weten te vangen. Laat uw huid stralen zoals in de zomer, zelfs als de zon niet schijnt.

 

Omschrijving van Bijenkorf

Infinite Bronze Face Bronzer van Lancaster, een vederlichte foundation met een lichte dekking. Werkt als een transparante foundation die de huid een subtiele warme glow geeft voor een warme, zonnig uitstraling. De transparante crème-gel textuur is vederlicht, versmelt mooi met de huid en is heel gemakkelijk aan te brengen waardoor u vergeet dat u een foundation draagt. Het unieke effect, door slim en geavanceerd technologisch gebruik van kleurpigmenten, zorgt ervoor dat de teint niet alleen egaal wordt, maar dat de huid ook net één tintje donkerder wordt en een mooie glans krijgt. Daarnaast is het product multifunctioneel. U kunt de Face Bronzer het hele jaar door als basisfoundation gebruiken of u kunt deze in de winter en het voorjaar vermengen met uw dagcrème om uw bleke teint te verwarmen.In de zomer maakt de foundation uw zongebruinde huid net één tintje donkerder en is de zonnige uitstraling nog lang in de herfst te zien. Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer SPF15 - getinte bronzing gel

 


Lancaster 002 - Sunny Face Bronzer SPF15 Bronzing 50 ml kopen