Ladival Zonnebrandgel Zongevoelige Huid Factor(spf )


18% korting Ladival Zonnebrandgel Zongevoelige Huid Factor(spf ) online kopen


Van € 13,99   Voor 11,43
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 13,99 € 11,43

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 13,99 € 12,59

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 13,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 13,99


Ladival Zonnebrandgel Zongevoelige Huid Factor(spf ) online

- Gel-vorm, flacon 200ml- Zonder Emulgatoren- WatervastDermatologisch geteste zonnebrandbescherming ter voorkoming van door de zon veroorzaakte roodkleuring van de huid en zonnebrand bij de gevoelige huid (baby en kinderhuid, gevoelige huid van senioren) en bij neurodermitis. Ladival Zonnebrand Zongevoelige Huid Spf 30 tube 75 ml. dermatologisch geteste zonnebrandWerkwijzeDe gevoelige huid reageert vaak allergisch als reactie op het zonnen. Blaasjes en rode bulten ontstaan en de huid jeukt. De emulgatoren die in veel zonnecrèmes en lichaamsproducten zitten, kunnen de allergische reactie versterken. Vandaar dat alle producten uit de Ladival®serie voor de overgevoelige huid bij zonneallergie, volledig emulgatorvrij zijn. Alleen die ingrediënten die nodig zijn beschermen de huid tegen verkleuringen en zonnebrand. De zonnebrandgel bevat geen vet of parfum, kleur-of conserveringsstoffen die de huid extra zouden kunnen irriteren. Alle producten uit deze serie zijn op waterbasis (hydro); niet oplosbaar in water oliebestanddelen zoals bijvoorbeeld de UV-filters zijn fijn verdeeld (gedispergeerd).Ladival® voor de overgevoelige huid bij zonne-allergie bestaat uit heldere gel met de cosmetische eigenschappen van een zonnemelk: het laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. Op de huid laat het geen kleverige film achter. UV-filters zoals een infrarood-A-beschermingscomplex met anti-oxidanten beschermen de huid tegen zonverwante rode verkleuringen en zonnebrand, daarnaast tegen uitdrogen, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming. Allantoïne kalmeert de huid en bevordert celregeneratie, vitamine E werkt verzorgend. Ladival® voor de overgevoelige huid bij zonne-allergie beschermt direct na het opbrengen, is watervast en dermatologisch getest. Bij zonneallergie is het van belang om ook na het zonnen emulgatorvrije producten te gebruiken. Bij de behandeling van zon-geïrriteerde huid, wordt geadviseerd Ladival® voor de overgevoelige huid bij zonne-allergie. AfterSun te gebruiken, met hydraterende oliën, dexpanthenol en vitame E. Dit verkoelt, verzorgt en ontspant de huid na het zonnen.

 

Omschrijving van Vitatheek

Mensen met een gevoelige huid reageren vaak allergisch op het zonlicht. Blaasjes en rode bulten ontstaan en de huid jeukt. De emulgatoren die in veel zonnecrèmes en lichaamsproducten zitten, kunnen de allergische reactie versterken. Vandaar dat alle producten uit de Ladival serie voor de allergische huid en voor kinderen volledig emulgatorvrij zijn. Bevat alleen die ingrediënten die nodig zijn om de huid te beschermen tegen verkleuringen en zonnebrand. De zonnebrand gel is 100% vrij van vet, parfum, kleur- of conserveringsstoffen die de huid extra zouden kunnen irriteren.
Alle Ladival producten zijn op waterbasis (hydro): de niet in water oplosbare oliebestanddelen zoals bijvoorbeeld UV-filters, zijn fijn verdeeld (gedispergeerd). Ladival voor de Zongevoelige Huid bestaat uit een heldere gel met de cosmetische eigenschappen van een zonnemelk; het laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. Op de huid laat het geen kleverige film achter.
UV-filters zoals een infrarood -A- beschermingscomplex met anti-oxidanten beschermen de huid tegen zonverwante rode verkleuringen en zonnebrand.
Daarnaast tegen uitdrogen, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming. Allantoïne kalmeert de huid en bevordert celregeneratie, vitamine E werkt verzorgend. 
Ladival voor de Zongevoelige Huid beschermt direct na het aanbrengen, is watervast en dermatologisch getest.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Ladival Sun Gel Zongevoelige Huid F30, dermatologisch geteste zonnebrand, ter preventie van overgevoeligheidsreacties, ook geschikt voor een vette huid die neigt naar onzuiverheid.Hoe werkt het?WerkingDe gevoelige huid reageert vaak overgevoelig op het zonnen

 

Omschrijving van Drogist

Bevat alleen die ingrediënten die nodig zijn om de huid te beschermen tegen verkleuringen en zonnebrand.

 

Omschrijving van Vitamins

Bevat alleen die ingrediâ?Ã??°nten die nodig zijn om de huid te beschermen tegen verkleuringen en zonnebrand.

 


Ladival Zonnebrandgel Zongevoelige Huid Factor(spf ) kopen