Ladival Zonnebrand Gel Voor Gezicht Zongevoelige Huid Factor(spf )


17% korting Ladival Zonnebrand Gel Voor Gezicht Zongevoelige Huid Factor(spf ) online kopen


Van € 8,75   Voor 7,27
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 8,75 € 7,27

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 7,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 8,75

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 8,75

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 8,75


Ladival Zonnebrand Gel Voor Gezicht Zongevoelige Huid Factor(spf ) online

Zonnebrand gel voor het gezicht.Voor de overgevoelige huid die door blootstelling aan de zon vaak een allergische reactie (zonneallergie) geeft.Deze lichte gelformule bevat geen olie of emulgatoren.Zonnebrand gel is speciaal ontwikkeld voor de huid die overgevoelig reageert op zonlicht. Deze zonnebrandgel biedt betrouwbare en snelle bescherming tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering door de zon.- Intensief verzorgende zonnebrand gel- Speciaal voor de huid die overgevoelig reageert op zonlicht- UV-A/UV-B bescherming volgens de EU richtlijnen- Beschermt tegen de schadelijke gevolgen van IR-A straling (huidveroudering)- Vet- en emulgatorvrij

 

Omschrijving van Vivolanda

De gevoelige huid reageert vaak allergisch als reactie op het zonnen. Blaasjes en rode bulten ontstaan en de huid jeukt. De emulgatoren die in veel zonnecrèmes en lichaamsproducten zitten, kunnen de allergische reactie versterken. Vandaar dat alle producten uit de Ladival serie voor de overgevoelige huid bij zonneallergie volledig emulgatorvrij zijn. Alleen die ingrediënten die nodig zijn beschermen de huid tegen verkleuringen en zonnebrand. De zonnebrandgel bevat geen vet of parfum, kleur-of conserveringsstoffen die de huid extra zouden kunnen irriteren. Alle producten uit deze serie zijn op waterbasis (hydro) niet oplosbaar in water, oliebestanddelen zoals bijvoorbeeld de UV-filters zijn fijn verdeeld (gedispergeerd).

Ladival zonnebrand gel voor het gezicht bestaat uit heldere gel met de cosmetische eigenschappen van een zonnemelk: het laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. Op de huid laat het geen kleverige film achter. UV-filters zoals een infrarood-A-beschermingscomplex met anti-oxidanten beschermen de huid tegen zonverwante rode verkleuringen en zonnebrand daarnaast tegen uitdrogen, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming. Allantoïne kalmeert de huid en bevordert celregeneratie, vitamine E werkt verzorgend.

Ladival voor de overgevoelige huid bij zonne-allergie beschermt direct na het opbrengen, is watervast en dermatologisch getest. Zonnebeschermingsfactor SPF 30.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Ladival Sun Creme Zongevoelige Huid SPF30 is speciaal voor het gezicht. Ter preventie van overgevoeligheidsreacties van de zon. Ook geschikt voor een vette huid die neigt naar onzuiverheid. Dermatologisch getest

 

Omschrijving van Drogist

Zonnebrand gel voor het gezicht.

 

Omschrijving van Vitamins

Voor de Zongevoelige huid creme SPF van Ladival hebben wij geen productinformatie ontvangen

 


Ladival Zonnebrand Gel Voor Gezicht Zongevoelige Huid Factor(spf ) kopen