Innasuncare Face zonnebrand SPF 50+ - 50 ml8,22
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 8,22

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 12,99 € 9,56

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 12,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 12,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 12,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 13,00


Face zonnebrand SPF 50+ - 50 ml online

Inna Suncare zonnebrandcrème biedt bescherming tegen zon voor de zeer gevoelige huid tijdens en na je zwangerschap. Heerlijk zorgeloos geniet van de zon, ook tijdens je zwangerschap. Inna Suncare beschermt optimaal tegen de schadelijke invloed van de zon en bevat unieke ingrediënten die kunnen helpen zwangerschapsmasker en striae te voorkomen. Zonlicht Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, hierdoor kan calcium in het lichaam opgenomen worden wat zorgt voor de groei en het behoud van stevige botten. Uit onderzoek blijkt dat voldoende vitamine D ook de kans op zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsvergiftiging en een te laag geboortegewicht verkleint. De zon kan ook erg gevaarlijk zijn, vooral tijdens de zwangerschap vanwege de hormonale veranderingen. Zwangerschapsmasker en pigmentvlekken Door alle hormonale veranderingen tijdens en net na je zwangerschap maakt je lichaam meer pigment aan. De pigmentvlekken kunnen voornamelijk ontstaan in je gezicht en hals, ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Inna Suncare zonnebrandcrème helpt zwangerschapsmasker te voorkomen. Striae Wanneer je buik en borsten tijdens de zwangerschap snel groeien kan er striae ontstaan. Striae zijn lijnvormige afwijkingen in de huid die ontstaan wanneer het onderhuids bindweefsel scheurt door een te snelle groei van de huid erboven. Inna Suncare verstevigd de huid en geeft het extra elasticiteit, wat de kans op striae verkleint.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Je huid is kwetsbaar en dient goed te worden beschermd tegen de schadelijke invloed van de zon. Juist tijdens je zwangerschap, omdat je huid onder invloed van extra hormoonproductie anders reageert dan gebruikelijk. Maar je wilt ook genieten van de zon, dus is het belangrijk om je huid goed te beschermen en te verzorgen.Inna Suncare SPF 50+ Face Crème is speciaal ontwikkeld voor gebruik op het gezicht, tijdens én na de zwangerschap.- Voor de gevoelige huid- waterbestendig- smeert makkelijk uit & trekt snel in- dermatologisch getest ZONBESCHERMING TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAPJe huid is kwetsbaar en dient goed te worden beschermd tegen de schadelijke invloed van de zon. Met name tijdens je zwangerschap, omdat je huid onder invloed van extra hormoonproductie anders reageert dan gebruikelijk. Tijdens je zwangerschap wil je ook kunnen genieten van de zon, dus is het juist dán belangrijk om je huid goed te beschermen en te verzorgen met Inna Suncare. Inna Suncare is speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid tijdens je zwangerschap. Inna Suncare bevat unieke ingrediënten die kunnen helpen zwangerschapsmasker en striae te voorkomen.ZWANGERSCHAPSMASKER EN PIGMENTVLEKKENOnder invloed van hormonen neemt de productie van pigment toe. Hierdoor kunnen met name in het gezicht pigmentvlekken ontstaan, oftewel zwangerschapsmasker. Blootstelling aan de zon verhoogt bovendien het risico hierop. Gebruik Inna Suncare om zwangerschapsmasker te helpen voorkomen. Op latere leeftijd heeft blootstelling aan de zon ook toename van pigment in je huid tot gevolg, zo ontstaan de zogenaamde ouderdomsvlekken.Inna Suncare kan helpen ook deze te voorkomen.STRIAEStriae zijn strepen in de huid die ontstaan wanneer het onderhuids bindweefsel scheurt door een te snelle groei van de huid erboven. Met name op buik en borsten kunnen tijdens de zwangerschap striae ontstaan. Inna Suncare verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor vermindert de kans op striae.GEBRUIKSAANWIJZINGInna Suncare goed schudden voor gebruik. Royaal (circa 35 ml) en gelijkmatig aanbrengen, ongeveer twintig minuten voor blootstelling aan de zon. Indien je minder gebruikt, daalt de mate van bescherming sterk. Regelmatig opnieuw aanbrengen, met name na zwemmen, transpireren of afdrogen. Bij gebruik van een spray, niet direct op het gezicht sprayen. Verzorg je huid ook na het zonnen.Overmatige blootstelling aan de zon is schadelijk voor de gezondheid, zelfs bij gebruik van een zonbeschermingsproduct. Zonbeschermingsproducten zijn geen garantie tegen zonnebrand. Vermijd de middagzon. Houd baby’s uit de zon en bescherm jonge kinderen extra goed door gebruik van zonbeschermingsproducten met hoge SPF en beschermende kleding. Zoek medisch advies bijerge zonnebrand. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen direct uitspoelen met schoon water. Vermijd contact met textiel vanwege kans op verkleuring.

 

Omschrijving van Drogistplein

Helpt zwangerschapsmasker te voorkomen

Inna Suncare Face 50+ is speciaal ontwikkeld om de kwetsbare huid te beschermen tegen de zon tijdens en na de zwangerschap. Juist tijdens je zwangerschap reageert je huid onder invloed van extra hormoonproductie anders dan gebruikelijk.Toch wil je tijdens die periode wel genieten van de zon. Daarom is het extra belangrijk om je huid goed te beschermen en te verzorgen.

 

Omschrijving van Drogist

Helpt een zwangerschapsmasker te voorkomen

 

Omschrijving van Vitamins

Voor de Suncare face tube SPF van Inna hebben wij geen productinformatie ontvangen

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Inna Sun Face Creme F50+ helpt een zwangerschapsmasker te voorkomen. Juist tijdes de zwangerschap dient je huid goed te worden beschermd tegen de schadelijke invloed van de zon. Dit komt omdat de huid onder invloed van extra hormoonproductie anders reageert

 


Innasuncare Face zonnebrand SPF 50+ - 50 ml kopen