Garnierambresolaire UV Sport Multi - Resistente zonnebrand SPF 30 - 200 ml


40% korting Garnierambresolaire UV Sport Multi - Resistente zonnebrand SPF 30 - 200 ml online kopen


Van € 12,81   Voor 7,69
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 12,81 € 7,69

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 16,99 € 11,75

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,99 € 16,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 18,49


UV Sport Multi - Resistente zonnebrand SPF 30 - 200 ml online

Garnier Ambre Solaire UV Sport Beschermende Multi-Resistente zonnebrand spray SPF 30 ? 200 ml is een multiresistente zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor sportieve mensen en getest onder extreme omstandigheden. De beschermende spray met een dry touch finish voelt natuurlijk aan op de huid en laat een onzichtbaar beschermingslaagje achter. Je voelt het product niet zitten. Ideaal voor de meest veeleisende sporters! Zonbeschermingsfactor 30. UV Sport bevat een UV Stretch technologie, waarin de gepatenteerde formule Mexoryl XL® verwerkt is, aangevuld met Sunspheres® die als het ware een gelijkverdeeld beschermend netwerklaagje over de huid spannen dat zich aan elke beweging aanpast. Dankzij verschillende absorberende ingrediënten in de formule van UV Sport voelt de huid langdurig droeg aan en laat het de huid ademen. Niet in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Bescherm je tijdens het sporten tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen met deze Garnier Ambre Solaire UV Sport SPF 30 Zonnebeschermende Spray. De spray loopt niet uit in je ogen als je zweet.De Garnier Ambre Solaire UV Sport SPF 30 Zonnebeschermende Spray is waterresistent en laat je huid ademen. De spray plakt niet, trekt snel in en geeft niet af aan je kleding.

 

Omschrijving van Vivolanda

Tijdens het sporten in de buitenlucht willen we nog wel eens vergeten wat de risico's van de zon zijn. Garnier Ambre Solaire UV Sport is een multiresistente zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor sportieve mensen en getest onder extreme omstandigheden. Zéér waterresistent, getest na 80 minuten onder water. Zweetbestendig, getest gedurende 2 uur in een sauna van 40 °C. Loopt niet in je ogen, getest tijdens een 20 minuten durende work-out in een ruimte warmer dan 32°C. Niet vet en plakt niet. De spray is gemakkelijk en snel aan te brengen door het verstuifsysteem dat zelfs op z´n kop blijft werken.

 

Omschrijving van Drogistplein

Garnier Ambre Solaire UV Sport SPF 30 Spray beschermt u tijdens het sporten tegen schadelijke UVA- en UVB stralen. De spray loopt niet uit in uw ogen als u zweet.

 

Omschrijving van Drogist

Voor een perfecte bescherming tijdens het sporten!

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Garnier Ambre Solaire UV Sport SPF30 Spray beschermt u tijdens het sporten tegen schadelijke UVA- en UVB stralen. De spray loopt niet uit in uw ogen als u zweet

 


Garnierambresolaire UV Sport Multi - Resistente zonnebrand SPF 30 - 200 ml kopen