Garnierambresolaire Resisto Kids zonnebrand SPF 50+ - 200 ml


40% korting Garnierambresolaire Resisto Kids zonnebrand SPF 50+ - 200 ml online kopen


Van € 14,03   Voor 8,42
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 14,03 € 8,42

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 14,03

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 16,99 € 15,29

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 16,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 18,98

 • Bezorging door: PostNL
  € 19,28


Resisto Kids zonnebrand SPF 50+ - 200 ml online

De Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SPF 50 zonnespray is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van de tere kinderhuid. Kinderen zijn het meest kwetsbaar voor de zon omdat hun melaninesysteem - de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen die bruining veroorzaken - nog niet is volgroeid. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl® SX + Mexoryl® XL biedt een hoge bescherming voor de gevoelige kinderhuid. Verder is de formule zeer waterresistent en getest onder pedriatrisch toezicht. Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Het is belangrijk om kinderen goed in te smeren, omdat hun huid extra gevoelig is. Bij volwassenen zorgt het melaninesysteem deels voor bescherming van de huid tegen schadelijke UV-straling. Bij kinderen werkt dit systeem nog niet optimaal, omdat ze in de groei zijn. De kinderhuid dient goed beschermd te worden, omdat eventuele zonschade vervelende gevolgen kan hebben.Het merk Garnier Ambre Solaire heeft specifiek een aantal producten ontwikkeld die de kwetsbare huid van kinderen effectief verzorgd. Het filtersysteem Mexoryl® XL zorgt voor een betere bescherming tegen UVA /UVB stralen om daarmee zonnebrand te voorkomen en beschadiging van de huid te vermijden. De Kids Spray heeft een zeer hoge beschermfactor, is waterbestendig en heeft een functioneel spraysysteem om de substantie makkelijk en goed op te brengen.Gebruik gedurende de dag meerdere malen een verzorgend zonproduct voor een effectieve bescherming.

 

Omschrijving van Vitatheek

De meest kwetsbare huid verdient extra bescherming. Kinderen zijn het meest kwetsbaar voor de zon omdat hun melaninesysteem - de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen die bruining veroorzaken - nog niet is volgroeid.
Daarnaast is de huid extra kwetsbaar tijdens de jeugd en kan schade die dan wordt veroorzaakt niet worden teruggedraaid als men volwassen is. De kinderhuid moet dan ook beter worden beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Garnier Ambre Solaire heeft daarom een productlijn speciaal voor kinderen ontwikkeld met het unieke, gepatenteerde hoog technologische filter systeem: Mexoryl® SX en XL. Deze filter biedt een verbeterde bescherming tegen UV-stralen, om verbranding van de huid en huidbeschadiging te voorkomen. De productlijn voor kinderen is water- en zandproof en bevat ook sprays met een spuitmechanisme waardoor ze vier keer sneller aangebracht worden en vier keer meer dekking bieden. Alle Kids producten bevatten cactus nutriflavones en vitamine E om de tere kinderhuid goed te beschermen.
De Mexoryl filters absorberen zowel UVA- als UVB-stralen. Gecombineerd bieden ze een zeer hoge bescherming.
Fotostabiel, ze behouden hetzelfde niveau van effectieve bescherming tijdens het verblijf in de zon.
In 1993, Meroxyl® SX was de 1e fotostabiele UVA filter die de strijd aan ging tegen UVA-stralen.
In 1998, Meroxyl® XL was de 1e fotostabiele filter die de strijd aan ging tegen zowel UVA- als UVB-stralen.
Ambre Solaire Kids Sprays bevatten ook de natuurlijke ingrediënten cactus nutriflavones en pure vitamine E, om de huid gehydrateerd te houden tijdens het verblijf in de zon.

 

Omschrijving van Drogistplein

De meest kwetsbare huid verdient extra bescherming. Kinderen zijn het meest kwetsbaar voor de zon omdat hun melaninesysteem - de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen die bruining veroorzaken - nog niet is volgroeid.

Daarnaast is de huid extra kwetsbaar tijdens de jeugd en kan schade die dan wordt veroorzaakt niet worden teruggedraaid als men volwassen is. De kinderhuid moet dan ook beter worden beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Garnier Ambre Solaire heeft daarom een productlijn speciaal voor kinderen ontwikkeld met het unieke, gepatenteerde hoog technologische filter systeem: Mexoryl SX en XL. Deze filter biedt een verbeterde bescherming tegen UV-stralen, om verbranding van de huid en huidbeschadiging te voorkomen. De productlijn voor kinderen is water- en zandproof en bevat ook sprays met een spuitmechanisme waardoor ze vier keer sneller aangebracht worden en vier keer meer dekking bieden. Alle Kids producten bevatten cactus nutriflavones en vitamine E om de tere kinderhuid goed te beschermen.

 

Omschrijving van Drogist

Zonnebrand die kinderen een zeer hoge bescherming geeft. De spray is waterproof en heeft factor 50.

 

Omschrijving van Vitamins

Een kind goed beschermen tegen de zon kan veel tijd kosten.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

:De meest kwetsbare huid verdient extra bescherming. Kinderen zijn het meest kwetsbaar voor de zon omdat hun melaninesysteem - bescherming van de huid tegen UV-stralen die bruining veroorzaken - nog niet is volgroeid. Daarnaast is de huid extra kwetsbaar

 

Omschrijving van Hollandathome

Garnier Ambre solaire kids resisto spray SPF 50+(1 Flesje van200 ml ) is een goed beschermende zonnebrand, Waterproof zonnebranden Speciaal voor kinderen.Beschermt tegen de brandende zon en tegen huid verourdering of uitdroging.

 


Garnierambresolaire Resisto Kids zonnebrand SPF 50+ - 200 ml kopen