Garnierambresolaire Ideal Bronze zonnebrand spray SPF 30 - 200 ml


40% korting Garnierambresolaire Ideal Bronze zonnebrand spray SPF 30 - 200 ml online kopen


Van € 13,39   Voor 8,03
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,39 € 8,03

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 16,49 € 10,41

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 14,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,49 € 15,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,49

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 16,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 17,99


Ideal Bronze zonnebrand spray SPF 30 - 200 ml online

Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze zonnebrand spray SPF 30 - 200 ml stimuleert de natuurlijk melanine productie en onthult een mooi kleurtje terwijl het ook efficiënte bescherming biedt tegen UVA- UVB-stralen. Waterresistent en niet vet, het hydrateert de huid en geeft het een prachtige, egale en langdurige teint (geen zelfbruiner). Zonbeschermingsfactor 30 voor de lichte huid die gemakkelijk bruint. Gepatenteerd UVA/UVB Filtersysteem met Mexoryl® SX. De formule is verrijkt met melanine booster, verantwoordelijk voor de bruining van de huid. Niet in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Je hoeft niet meer te kiezen tussen bescherming of bruining met deze Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze SPF 30 Zonnebeschermende Spray. De spray beschermt je tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen en bevordert het bruiningsproces.

 

Omschrijving van Vivolanda

De Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze spray stimuleert de natuurlijke melanine productie en onthult een mooi kleurtje, terwijl het ook efficiënte bescherming biedt tegen UVA- en UVB-stralen. De spray is waterresistent en niet vet hij hydrateert je huid en geeft deze een prachtige, gelijkmatige en langdurige teint. Zonbeschermingsfactor SPF 30.

 

Omschrijving van Drogistplein

Ideal Bronze spray van Ambre Solaire stimuleert de natuurlijk melanine productie en onthult een mooi kleurtje terwijl het ook efficiente bescherming biedt tegen UVA- UVB-stralen. Hydraterend en niet vet, het hydrateert je huid en geeft het een prachtige, gelijkmatige en langdurige teint. Voor een lichte huid die niet gemakkelijk bruin wordt.

 

Omschrijving van Drogist

Bescherming en bruining in één!

 

Omschrijving van Vitamins

Ideal Bronze spray van Ambre Solaire stimuleert de natuurlijk melanine productie en onthult een mooi kleurtje terwijl het ook efficiâ?Ã??°nte bescherming biedt tegen UVA- UVB-stralen.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze SPF30 Spray stimuleert de natuurlijk melanine productie en onthult een mooi kleurtje terwijl het ook efficiënte bescherming biedt tegen UVA- UVB-stralen. Hydraterend en niet vet, het hydrateert uw huid en geeft het een

 


Garnierambresolaire Ideal Bronze zonnebrand spray SPF 30 - 200 ml kopen