Garnierambresolaire hydraterende zonnebrand SPF 20 - 200 ml


40% korting Garnierambresolaire hydraterende zonnebrand SPF 20 - 200 ml online kopen


Van € 10,39   Voor 6,23
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 10,39 € 6,23

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 13,99 € 9,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 12,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,49 € 15,25

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 15,49


hydraterende zonnebrand SPF 20 - 200 ml online

De Garnier Ambre Solaire hydraterende zonnebrand melk SPF 20 van Garnier houdt uitdroging van de huid tegen tijdens het zonnen. Dit product wordt gebruikt op de lichte huid die snel kleurt en bruint. Deze gemakkelijk aan te brengen zonnemelk is een snel inwerkende crème, die niet vet is van textuur. Er zullen dan ook geen witte strepen te zien zijn op de huid. De Mexoryl® SX is een geavanceerd gepatenteerd filtersysteem, die een beschermende werking heeft tegen verslapping van de huid door UVA en UVB stralen. Hiernaast, bevat het product ook antioxidant Vitamine C. Het is aanbevolen het product aan te brengen voordat je de zon in gaat. Breng het product geleidelijk aan op het lichaam, gebruik een goede hoeveelheid van de melk en herhaal dit vaker gedurende de tijd dat je in de zon zit. Vermijd de ogen bij het aanbrengen van het product.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Garnier Ambre Solaire traditionele zonnemelk Effectieve zonnebescherming met een perfecte balans tussen verzorging en bescherming voor diegene die de voorkeur geven aan een melk.Deze extreem hydraterende zonnemelk wordt direct opgenomen door de huid en laat geen witte strepen achter. Het bevat Mexoryl(R) SX, een geavanceerd gepatenteerd filter dat beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, het verbranden van je huid voorkomt en vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Garnier Ambre Solaire producten bevatten ook het hydraterende complex cactus nutriflavones en pure vitamine E. Deze ingrediënten beschermen de huid door te hydrateren en het natuurlijk vochtpeil van de huid hoog te houden tijdens blootstelling aan de zon. Hydraterend en beschermend; je huid is beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon.

 

Omschrijving van Vivolanda

Zonnemelk van Ambre Solaire die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon en tegelijkertijd ook hydrateert. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl® SX voorkomt verbranding van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Verder is de niet-vette formule makkelijk aan te brengen en waterresistent. Zonbeschermingsfactor SPF 20.

 

Omschrijving van Drogist

Niet vette zonnebrand, waterproof met beschermingsfactor 20.

 

Omschrijving van Drogistplein

Effectieve zonnebescherming met een perfecte balans van verzorging en bescherming voor diegenen die de voorkeur geven aan een zonnemelk.

Deze extreem hydraterende zonnemelk wordt direct opgenomen door de huid en laat geen witte strepen achter. Het bevat Mexoryl SX, een geavanceerde gepatenteerde filter die beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, het verbranden van je huid voorkomt en vroegtijdige huidveroudering tegengaat.

De producten bevatten ook het hydraterende complex cactus nutriflavones en pure vitamine E, om de huid te beschermen door te hydrateren en het natuurlijke vochtpeil van de huid hoog te houden tijdens blootstelling aan de zon. Hydraterend en beschermend; je huid is beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Garnier Ambre Solaire Zonnemelk SPF20 voor een effectieve zonbescherming met een perfecte balans tussen verzorging en bescherming voor diegene die de voorkeur geven aan een melk. Deze extreem hydraterende zonnemelk wordt direct opgenomen door de huid en laat

 


Garnierambresolaire hydraterende zonnebrand SPF 20 - 200 ml kopen