Garnierambresolaire dry protect zonnebrand SPF 50 - 200 ml


40% korting Garnierambresolaire dry protect zonnebrand SPF 50 - 200 ml online kopen


Van € 13,62   Voor 8,17
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,62 € 8,17

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 17,99 € 12,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 18,99 € 17,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 19,99

 • Bezorging door: PostNL
  € 21,60


dry protect zonnebrand SPF 50 - 200 ml online

De Garnier Ambre Solaire dry protect SPF 50 zonnespray is de nieuwste innovatie van Ambre Solaire. Een revolutionaire zonnebrand die de huid een niet-vette, niet-plakkerige en ultiem droge bescherming geeft. Omdat het een verzorgende formule is zonder alcohol, droogt de huid niet uit en blijft deze zacht en soepel. Door de sprayvorm is het product gemakkelijk aan te brengen. Verder is de formule waterresistent. Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

 

Omschrijving van Drogisterij net

De Garnier Ambre Solaire dry protect spray is een effectief product om uw lichaam bescherming te bieden tegen schadelijke UVA/UVB straling. De spray is waterbestendig, makkelijk aan te brengen, laat geen strepen achter en is zacht voor de huid. Deze formule bevat geen alcohol, waardoor de huid niet zal uitdrogen en extra zacht en soepel zal aanvoelen. Verder stimuleert de spray de op te bouwen tint.Neem voor gebruik de gebruiksaanwijzing door.

 

Omschrijving van Vivolanda

Dry Protect is een innovatie van Ambre Solaire, een revolutionaire zonnebrand die de huid een niet-vette, niet-plakkerige en ultiem droge bescherming geeft. Omdat het een verzorgende formule is zonder alcohol, droogt de huid niet uit en blijft deze zacht en soepel. Door de sprayvorm is het product gemakkelijk aan te brengen. Verder is de formule waterresistent. Zonbeschermingsfactor SPF 50.

 

Omschrijving van Drogistplein

Zonnebrand spray - plakt niet en niet vet SPF50

Een ergernis bij mensen bij het aanbrengen van zonnebrand is dat de spray vet en plakkerig is. Ambre Solaire heeft hier de oplossing voor : Dry Protect. De zonnebrand spray geeft de huid bescherming tegen de zon, is niet vet en niet plakkerig. Verder droogt het product de huid niet uit maar hydrateert het de huid juist, dankzij de verzorgende formule zonder alcohol. Hierdoor blijft de huid zacht en soepel.

 

Omschrijving van Drogist

Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF 20 is een verzorgende zonnebrand, die je huid hydrateert en beschermt tegen de zon.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Garnier vernieuwt haar bescherming tegen de zon en creëert zijn eerste blote huidgevoel met deze beschermende mist. Geavanceerde stabiele UVA en UVB bescherming Het gepatenteerde filtersysteem bevat Mexoryl® XL en helpt de huid te beschermen tegen door de

 

Omschrijving van Hollandathome

Garnier Ambre solaire dry protect mist F50(1 Bus van200 ml ) is een goed beschermende zonnebrand, Waterproof zonnebranden Goed voor de huid.Beschermt tegen de brandende zon en tegen huid verourdering of uitdroging.

 


Garnierambresolaire dry protect zonnebrand SPF 50 - 200 ml kopen