Garnierambresolaire clear protect zonnebrand SPF 15 - 200 ml


40% korting Garnierambresolaire clear protect zonnebrand SPF 15 - 200 ml online kopen


Van € 11,58   Voor 6,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 11,58 € 6,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 15,49 € 10,75

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 15,49 € 13,94

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 14,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,49

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 15,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 16,49


clear protect zonnebrand SPF 15 - 200 ml online

De Garnier Ambre Solaire clear protect SPF 15 zonnespray is een transparante spray die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl® SX voorkomt verbranding van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Verder is de spray makkelijk aan te brengen, laat het geen witte strepen achter en is waterresistent. Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Deze ultra-hydraterende sprays voelen fris op de huid, worden direct opgenomen en laten geen witte strepen achter. Ze bevatten Mexoryl(R) SX, een geavanceerde gepatenteerde filter dat beschermt tegen UVA- en UVB-stralen om verbranding door de zon en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De sprays bevatten ook een hydraterend complex, cactus nutriflavones en pure vitamine E, om de huid te beschermen door het te hydrateren en het natuurlijke vochtpeil van de huid hoog te houden tijdens blootstelling aan de zon. Hydraterend en beschermend, je huid is beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon.

 

Omschrijving van Vitatheek

Clear Protect + is 100% transparant, 100% niet vet en trekt snel in. Deze sprays zijn echt anders dan traditionele zonnefilters. Zij bieden een hoge protectie in een 100% transparante formule die 100% niet vet en niet plakkerig is. Clear Protect laat geen witte strepen achter. Praktisch in gebruik: ultra fris om te gebruiken, wordt snel opgenomen en het is ontworpen om over het gehele lichaam te sprayen, het product werkt zelfs ondersteboven zonder witte strepen achter te laten. Daarnaast is de nieuwe formule van Clear Protect + nu 2x meer waterproof. Clear Protect + bevat Mexoryl® XL, een geavanceerde gepatenteerde filter dat beschermt tegen UVA- en UVB-stralen om verbranding door de zon en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Clear Protect + bevat ook een hydraterend complex, cactus nutriflavones en pure vitamine E, dat door middel van hydratatie de huid beschermt. De sprays zijn gemakkelijk, fris en aangenaam in gebruik, waardoor je het steeds opnieuw wilt aanbrengen. Onder elke omstandigheid ben je probleemloos beschermd.

 

Omschrijving van Vivolanda

De Garnier Ambre Solaire Clear Protect transparante spray beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl SX voorkomt verbranding van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Verder is de spray makkelijk aan te brengen, laat hij geen witte strepen achter en is hij waterresistent. Zonbeschermingsfactor SPF 15.

 

Omschrijving van Drogistplein

Clear Protect transparante spray van Ambre Solairebeschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl SX voorkomt verbranding van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. De spray is gemakkelijk aan te brengen, laat geen witte strepen achter en is zeer waterresistent.

 

Omschrijving van Drogist

Niet vette zonnebrand in handige spray flacon. De zonnebrand is waterproof en heeft beschermingsfactor 15.

 

Omschrijving van Vitamins

Een revolutionaire lijn van fotostabiele zonnebeschermings-producten.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Garnier Ambre Solaire Clear Protect Zonnespray SPF15 is 100% transparant, 100% niet vet en trekt snel in. Deze sprays zijn echt anders dan traditionele zonnefilters. Zij bieden een hoge protectie in een 100% transparante formule die 100% niet vet en niet

 


Garnierambresolaire clear protect zonnebrand SPF 15 - 200 ml kopen