Garnier ambre solaire zonnebrand - kids melk spf50


Garnier ambre solaire zonnebrand - kids melk spf50 online kopen


4,39
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 4,39

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 5,95 € 4,39

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 4,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 5,99 € 5,89

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 5,99

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 6,99 € 6,29

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 6,50

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 6,99


Garnier ambre solaire zonnebrand - kids melk spf50 online

Garnier ambre solaire zonnebrand - kids melk spf50
 Hoge bescherming om veilig te ravotten! Dit product werd getest onder pediatrisch toezicht en bevat een gepatenteerd fotostabiel filtersysteem op basis van Mexoryl ® SX en Mexoryl ® XL voor een efficiënte bescherming tegen zonnebrand en huidschade op lange termijn. Hydraterende melk voor kids FPS 50+ is water- en zandbestendig. Regelmatig royaal aanbrengen voor een blijvende bescherming. 1) Goed schudden. 2) Royaal aanbrengen op het hele lichaam voor blootstelling aan de zon. 3) Product regelmatig opnieuw aanbrengen. 4) Niet aanbrengen op het gezicht. 5) Kies een beschermingsfactor die geschikt is voor je huidtype. 6) Blijf tussen 12h en 16h liever uit de zon. 7) Kinderen jonger dan 3 jaar uit de zon houden.
Inhoud: Garnier ambre solaire zonnebrand - kids melk spf50

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

Garnier Ambre Solaire Zonnebrand - Kids Melk SPF50
De Garnier Zonnebrand bied hoge bescherming om veilig in de zon te kunnen spelen. Dit product werd getest onder pediatrisch toezicht en bevat een gepatenteerd fotostabiel filtersysteem op basis van Mexoryl SX en Mexoryl XL voor een efficiënte bescherming tegen zonnebrand en huidschade op lange termijn. De zonnemelk voor kids SPF50 is waterbestendig en zandbestendig. Regelmatig royaal aanbrengen voor een blijvende bescherming.
Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden
Royaal aanbrengen op het lichaam
Zonnemelk regelmatig opnieuw aanbrengen
Inhoud: Garnier Ambre Solaire Zonnebrand - Kids Melk SPF50

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Garnier Ambre Solaire Zonnemelk Kids F50+ Resistant is een beschermende zonnemelk voor kinderen, in een handig reisformaat. Garnier Ambre Solaire Zonnemelk kids is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen, aangezien de huid van kinderen

 

Omschrijving van Drogistplein

Hoge bescherming om veilig te ravotten!

Dit product werd getest onder pediatrisch toezicht en bevat een gepatenteerd fotostabiel filtersysteem op basis van Mexoryl SX en Mexoryl XL voor een efficiente bescherming tegen zonnebrand en huidschade op lange termijn. Hydraterende melk voor kids SPF 50+ is water- en zandbestendig. Regelmatig royaal aanbrengen voor een blijvende bescherming.

 

Omschrijving van Wehkamp

Garnier Ambre Solaire Kids reisformaat zonnebrandmelk SPF 50+ - 50 ml is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van de tere kinderhuid. Kinderen zijn het meest kwetsbaar voor de zon omdat hun melaninesysteem - de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen die bruining veroorzaken - nog niet is volgroeid. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl® SX + Mexoryl® XL biedt een hoge bescherming voor de gevoelige kinderhuid. Verder is de formule zeer waterresistent en getest onder pediatrisch toezicht. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Bescherm jouw kind met een hoofddeksel, zonnebril en een T-shirt.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Hoge bescherming om veilig te ravotten!Dit product werd getest onder pediatrisch toezicht en bevat een gepatenteerd fotostabiel filtersysteem op basis van Mexoryl ® SX en Mexoryl ® XL voor een efficiënte bescherming tegen zonnebrand en huidschade op lange termijn. Hydraterende melk voor kids FPS 50+ is water- en zandbestendig. Regelmatig royaal aanbrengen voor een blijvende bescherming.1) Goed schudden.2) Royaal aanbrengen op het hele lichaam voor blootstelling aan de zon.3) Product regelmatig opnieuw aanbrengen.4) Niet aanbrengen op het gezicht.5) Kies een beschermingsfactor die geschikt is voor je huidtype.6) Blijf tussen 12h en 16h liever uit de zon.7) Kinderen jonger dan 3 jaar uit de zon houden.

 

Omschrijving van Vivolanda

Deze zonnemelk is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen. De huid van kinderen is gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk. De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent en is getest onder pediatrisch toezicht. Zeer hoge beschermingsfactor 50+ speciaal voor de gevoelige kinderhuid.

 

Omschrijving van Drogist

Zonnebescherming voor kinderen in een handig reisformaat!

 


Garnier ambre solaire zonnebrand - kids melk spf50 kopen