Garnier Ambre Solaire Zonnebrand Clear Protect Spray Factor(spf )


29% korting Garnier Ambre Solaire Zonnebrand Clear Protect Spray Factor(spf ) online kopen


Van € 15,99   Voor 11,39
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 15,99 € 11,39

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 15,99 € 14,39

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 14,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 15,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 16,99 € 16,75

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 16,99


Garnier Ambre Solaire Zonnebrand Clear Protect Spray Factor(spf ) online

Garnier Ambre Solaire Clear Protect Een revolutionaire lijn van fotostabiele zonnebeschermingsproducten met een breed spectrum. Clear Protect is 100% transparant, 100% niet vet en trekt snel in.Deze sprays zijn echt anders dan traditionele zonnefilters. Zij bieden een hoge protectie in een 100% transparante formule die 100% niet vet en niet plakkerig is. Clear Protect laat geen witte strepen achter en is praktisch in gebruik: ultra fris om te gebruiken en wordt snel opgenomen. Het is ontworpen om over het gehele lichaam te sprayen: het product werkt zelfs ondersteboven. Clear Protect bevat Mexoryl(R) XL, een geavanceerd gepatenteerd filter dat beschermt tegen UVA en UVB stralen om verbranding door de zon en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Clear Protect bevat ook een hydraterend complex; cactus nutriflavones en pure vitamine E, dat door middel van hydratatie de huid beschermt. De producten zijn gemakkelijk, fris en aangenaam in gebruik, waardoor je het steeds opnieuw wilt aanbrengen. Onder elke omstandigheid ben je probleemloos beschermd.

 

Omschrijving van Vitatheek

Clear Protect + is 100% transparant, 100% niet vet en trekt snel in. Deze sprays zijn echt anders dan traditionele zonnefilters. Zij bieden een hoge protectie in een 100% transparante formule die 100% niet vet en niet plakkerig is. Clear Protect laat geen witte strepen achter. Praktisch in gebruik: ultra fris om te gebruiken, wordt snel opgenomen en het is ontworpen om over het gehele lichaam te sprayen, het product werkt zelfs ondersteboven zonder witte strepen achter te laten. Daarnaast is de nieuwe formule van Clear Protect + nu 2x meer waterproof. Clear Protect + bevat Mexoryl® XL, een geavanceerde gepatenteerde filter dat beschermt tegen UVA- en UVB-stralen om verbranding door de zon en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Clear Protect + bevat ook een hydraterend complex, cactus nutriflavones en pure vitamine E, dat door middel van hydratatie de huid beschermt. De sprays zijn gemakkelijk, fris en aangenaam in gebruik, waardoor je het steeds opnieuw wilt aanbrengen. Onder elke omstandigheid ben je probleemloos beschermd.

 

Omschrijving van Vivolanda

De Garnier Ambre Solaire Clear Protect transparante spray beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl® SX voorkomt verbranding van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Verder is de spray makkelijk aan te brengen, laat hij geen witte strepen achter en is hij waterresistent. Zonbeschermingsfactor SPF 20.

 

Omschrijving van Drogist

Niet vette zonnebrandspray, waterproof met beschermingsfactor 20.

 

Omschrijving van Vitamins

Een revolutionaire lijn van fotostabiele zonnebeschermings-producten.

 

Omschrijving van Drogistplein

Een revolutionaire lijn van fotostabiele zonnebeschermingsproducten.

Clear Protect + is 100% transparant, 100% niet vet en trekt snel in. Deze sprays zijn echt anders dan traditionele zonnefilters. Zij bieden een hoge protectie in een 100% transparante formule die 100% niet vet en niet plakkerig is. Clear Protect laat geen witte strepen achter. Praktisch in gebruik: ultra fris om te gebruiken, wordt snel opgenomen en het is ontworpen om over het gehele lichaam te sprayen, het product werkt zelfs ondersteboven zonder witte strepen achter te laten. Daarnaast is de nieuwe formule van Clear Protect + nu 2x meer waterproof.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Garnier Ambre Solaire Clear Protect Zonnespray SPF20 is 100% transparant, 100% niet vet en trekt snel in. Deze sprays zijn echt anders dan traditionele zonnefilters. Zij bieden een hoge protectie in een 100% transparante formule die 100% niet vet en niet

 


Garnier Ambre Solaire Zonnebrand Clear Protect Spray Factor(spf ) kopen