Garnier Ambre Solaire UV - Sensitive Zonnebrand Spray SPF


Garnier Ambre Solaire UV - Sensitive Zonnebrand Spray SPF online kopen


4,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Verzendkosten: Gratis vanaf 60 euro
  € 4,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,22 € 7,93

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 17,49 € 12,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 17,49 € 15,74

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 15,98

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 17,49

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 19,49 € 18,99


Garnier Ambre Solaire UV - Sensitive Zonnebrand Spray SPF online

Garnier Ambre Solaire UV - Sensitive Zonnebrand Spray SPF

 

Omschrijving van Wehkamp

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Beschermende zonnebrand spray SPF 50+ - 200 ml is speciaal ontwikkeld tegen lange UVA straling. Dit zijn de meest voorkomende en doordringende zonnestralen, die met name schadelijke zijn voor de meest kwetsbare huidtypen zoals lichte, gevoelige of zon-intolerante huid. De melkspray heeft een niet plakkerige finish en laat geen witte strepen na. Een zeer tolerante formule ontwikkeld om het risico op allergieën te minimaliseren. Hypoallergeen, zonder parfum en zonder parabenen. Zonbeschermingsfactor SPF50+ voor de (zeer) lichte, gevoelige en/of zon-intolerante huid. Niet in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Garnier Ambre Solaire UV Sensitive beschermt u tegen UVA/UVB-straling. Ook voorkomt de spray vroegtijdige veroudering van de huid! Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik, niet rechtstreeks op het gezicht verstuiven. Het product royaal aanbrengen en frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden. (vooral na zwemmen, transpireren of afdrogen.) Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen onmiddellijk en overvloedig spoelen met water.

 

Omschrijving van Vitatheek

De hydraterende kracht van een zonnemelk in de vorm van een spray voor een effectieve en optimale bescherming. De ultra-hydraterende spray UV Sensitive SPF50+ is gemakkelijk in gebruik en voelt fris op de huid, trekt direct in en laat geen vlekken achter. De formule, die bestaat uit de geavanceerde en gepatenteerde filter Mexoryl® SX, beschermt tegen UVA- en UVB-straling die verbranden en vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Daarnaast bevat het een hydraterend complex met cactus nutriflavones en pure vitamine E, dat als reservoir van hydratatie dient en je huid beschermt tegen uitdroging door blootstelling aan de zon.
Gehydrateerd en beschermd, kan de huid zich verdedigen tegen gevaarlijke straling. Gemiddelde bescherming, reeds gebruinde lichte huid.

 

Omschrijving van Vivolanda

De Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ spray is speciaal ontwikkeld voor de lichte, gevoelige of zon-intolerante huid. De formule biedt extra bescherming tegen lange UVA-stralen die diep doordringen in de huid en bijzonder schadelijk zijn voor de gevoelige huid. De hypoallergene formule zonder parfum of parabenen plakt niet en is waterresistent. Getest onder medisch toezicht. Zonbeschermingsfactor SPF 50+.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert Spray Spf50 is speciaal ontwikkeld voor de lichte, gevoelige, of zon-intolerante huid. De formule biedt extra bescherming tegen lange UVA stralen die diep doordringen in de huid en bijzonder schadelijk zijn voor de

 

Omschrijving van Drogist

Zonnebrand spray met beschermingsfactor 50. Geschikt voor de gevoelige huid van baby's, kinderen en volwassenen met een zonne-allergie.

 

Omschrijving van Drogistplein

De Sensitive Expert + spray van Ambre Solaire is speciaal ontwikkeld voor de lichte, gevoelige of zon-intolerante huid. De formule biedt extra bescherming tegen lange UVA stralen die diep doordringen in de huid en bijzonder schadelijk zijn voor de gevoelige huid. De hypoallergene formule, zonder parfum of parabenen plakt niet en is waterresistent. Getest onder medisch toezicht.

 


Garnier Ambre Solaire UV - Sensitive Zonnebrand Spray SPF kopen