Garnier Ambre solaire on the go SPF 30 tube


10% korting Garnier Ambre solaire on the go SPF 30 tube online kopen


Van € 5,29   Voor 4,76
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 5,29 € 4,76

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 4,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 5,29

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 5,29

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 5,46

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 5,99 € 5,67

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 5,99


Garnier Ambre solaire on the go SPF 30 tube online

Hydraterende en beschermende zonnebrand. Effectieve zonnebescherming met een perfecte balans van verzorging en bescherming voor diegenen die de voorkeur geven aan een zonnemelk.
Deze zonnemelk is niet vet, waterresistent en kan door het reisformaat overal mee naar toe genomen worden; je huid is beter beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. 

Deze extreem hydraterende zonnemelk wordt direct opgenomen door de huid en laat geen witte strepen achter. Het verbranden van de huid wordt voorkomen en vroegtijdige huidveroudering tegengegaan.

Hoge bescherming, reeds gebruinde zeer lichte huid.
Doeltreffende bescherming tegen de zon
Deze zonnebrand in reisformaat SPF 30 biedt een doeltreffende bescherming tegen de zon en tegelijkertijd je huid. De zonnemelk voorkomt het verbranden van je huid en gaat huidveroudering tegen.

 

Omschrijving van Vivolanda

Zonnemelk van Ambre Solaire die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon en tegelijkertijd ook hydrateert. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl® SX voorkomt verbranding van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Verder is de niet-vette formule makkelijk aan te brengen en waterresistent. Zonbeschermingsfactor SPF 30 in een kleine 50 ml reisverpakking.

 

Omschrijving van Drogistplein

Beschermende zonnecreme voor gezicht en decollet

Gezicht en decollet worden het meest blootgesteld aan de zon. Garnier Ambre Solaire introduceert Anti-Age zonnebrand SPF 30. Deze Anti-Age zonnecreme biedt een doeltreffende bescherming tegen vroegtijdige veroudering van de huid door de zon en voorkomt het ontstaan van pigmentvlekken, dankzij een gepatenteerde filter in de formule. De tere huid wordt door dit filter effectief tegen UVA- en UVB- stralen beschermd. De huid krijgt een uitstekende bescherming. Anti-Age creme hydrateert en beschermt de huid tegen veroudering door de zon.

Hoge bescherming, voor de reeds gebruinde zeer lichte huid.

 

Omschrijving van Drogist

Een tube zonnebrand, ideaal voor onderweg!

 

Omschrijving van Wehkamp

Garnier Ambre Solaire Reisformaat On the Go zonnebrand melk SPF 30 - 50 ml beschermt tegen de zon en voorkomt uitdroging van de huid. De textuur is niet vet en plakt niet. Het is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en laat geen witte strepen achter. Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid die bruint. Dermatologisch getest. De formule bevat Mexoryl® SX, een geavanceerd gepatenteerd filtersysteem. Dit biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB-stralen. Daarnaast is de formule verrijkt met antioxidant Vitamine Cg. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Deze zonnebrand van Garnier Ambre Solaire zit in een compacte tube en geeft de huid een hoge bescherming tegen de zon. Dit product bevat de unieke formule Mexoryl® SX wat ervoor zorgt dat vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan en tegelijkertijd schadelijke UVA/UVB stralen effectief filtert om de huid effectief te beschermen. Verder is deze zonnecrème niet vet, wordt het snel door de huid geabsorbeerd en laat het geen witte strepen of waas achter. De zonnebrand kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden aangebracht.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Ambre Solaire On The Go is een kleine tube zonnebrand die ideaal is voor onderweg. De lotion biedt bescherming voor uw huid tegen de schadelijke effecten van de zon. De formule bevat Mexoryl ® SX, een geavanceerde gepatenteerde UV-filter. Dit helpt de huid

 


Garnier Ambre solaire on the go SPF 30 tube kopen