Fake Bake Flawless Darker


15% korting Fake Bake Flawless Darker online kopen


Van € 32,50   Voor 27,62
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: PostNL, DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 36,30 euro
  Bezorging: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
  € 32,50 € 27,62
 • € 29,45

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 19:00 besteld volgende werkdag in huis
  € 34,43 € 30,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 32,50

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 35 euro
  € 33,75

 • Bezorging door: UPS, PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 33,90


Fake Bake Flawless Darker online

Met de Fake Bake Flawless Darker bereik je snel en eenvoudig een lekker kleurtje. De handschoenen helpen je bij het aanbrengen van deze zelfbruiner. Dit is de donkerste tint uit de Fake Bake productlijn. Hij geeft je huid direct een mooie kleuring zonder de poriën te verstoppen.

De donkerste tint zelfbruiner van Fake Bake met een zeer snelle droogformule (binnen enkele seconden) ontwikkelt binnen een paar uur een perfecte en natuurlijke kleuring van de huid. De handige spraykop geeft een continu sprayresultaat dat werkt vanuit elke hoek. Ideaal dus voor de lastig bereikbare plekken. Bij de Fake Bake Flawless Darker ontvang je herbruikbare handschoenen en een duidelijke handleiding. Inhoud verpakking: 170 ml.

Bij Kapperskorting.com vind je een groot assortiment beautyproducten. Bestel gemakkelijk online. Wij bieden deskundig advies en snelle verzending.

 

Omschrijving van Look fantastic

Doing what it says on the bottle, Fake Bake Flawless Darker(170ml ) gives any skin type a flawless and dark, natural looking tan. The triple-action formula delivers an extra dark colour, whilst leaving a tropical black coconut scent on skin. The Flawless Darker Self Tan includes a professional tanning mitt with its 'shows where it goes' liquid, allowing you to apply an even, streak-free tan in no time at all. - K.R * Paraben free. Directions for use: Moisturise dry areas such as elbows, knees and hee

 

Omschrijving van Douglas

Dit is de Flawless, maar dan extra sterk! De luxueuze formule van de Fake Bake Flawless Darker Self-Tan Liquid zelfbruiner met tropische geur combineert een makkelijke applicatie met een intense en professionele kleurontwikkeling. Het kleurenhandboek, de makkelijk aan te brengen formule en de bijgeleverde tanning handschoen zorgen voor een effen applicatie en een streeploos resultaat.

 

Omschrijving van Hbb24

Fake Bake Self-Tan Products Flawless Darker Self-Tan Liquid.Dit is de Flawless, maar dan extra sterk. Deze luxueuze formule met tropische geur combineert een makkelijke applicatie met een intense en professionele kleurontwikkeling. De makkelijk aan te brengen formule en bijgeleverde Tanning Mitt en vinyl handschoenen zorgen voor een effen applicatie en streeploos resultaat.

 

Omschrijving van Hbcare

Een tropisch voorproefje met een extra tintje. Hou je meer van een donkere en diepere brons kleur? Dan is de Flawless Dark perfect voor jou! Deze luxueuze formule met tropische geur combineert een makkelijke applicatie met een intens en professionele kleurontwikkeling. Het kleurenhandboek, de makkelijk aan te brengen formule en bijgeleverde tanning glove zorgen voor een effen applicatie en foutloos resultaat.

 

Omschrijving van Haarshop

Fake Bake - Flawless Darker Self - Tan Liquid With Mitt - 170 ml

 


Fake Bake Flawless Darker kopen