Care Plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50, 100 Ml


Care Plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50, 100 Ml online kopen


10,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 10,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 15,20 € 12,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 13,29

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,29

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 15,20 € 13,68

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 45 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
  € 14,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 14,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 15,20 € 15,15


Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50, 100 Ml online

De waterbestendige zonnelotion Care plus® Sun Protection Outdoor &amp Sea SPF 50 beschermt jouw huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon én tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen. Dit unieke en gepatenteerde reisproduct draagt bij aan een onbezorgde zonvakantie!

 • Beschermt tegen de meeste kwallensteken, koralen en zeeanemonen
 • SPF 50 biedt hoge bescherming tegen de schadelijke gevolgen van de zon
 • Waterbestendig
 • Verzorgt de huid
 • 100 ml verpakking mag in het vliegtuig in je handbagage

 

Omschrijving van Drogisterij net

De waterbestendige zonnelotion Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 beschermt jouw huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon én tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen. Dit unieke en gepatenteerde reisproduct draagt bij aan een onbezorgde zonvakantie!Breng 30 minuten vóór blootstelling aan de zon de crème zorgvuldig aan. Wij adviseren je tussen 11.00 en 15.00 uur de schaduw op te zoeken. Breng de crème regelmatig opnieuw aan.- Beschermt tegen de meeste kwallensteken, koralen en zeeanemonen- SPF 50 biedt hoge bescherming tegen de schadelijke gevolgen van de zon- Waterbestendig- Verzorgt de huid- 100 ml verpakking mag in het vliegtuig in je handbagageDe kwal zweeft door het water en herkent in jouw lichaam een mogelijke prooi. Veel kwallensoorten kunnen steken wanneer zij in contact komen met mensen. Bij aanraking injecteert de kwal gif in de huid. Een kwallensteek kan pijn, zwelling, jeuk en roodheid van de huid veroorzaken. De ernst van de klachten hangt af van de soort kwal en de hoeveelheid gif die is geïnjecteerd. Sun Protection Outdoor & Sea werkt als een beschermlaag op de huid. De kwal herkent jou niet als prooi. Bij aanraking inecteert de kwal geen gif. Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 biedt bescherming tegen de meeste kwallensteken, koralen en zeeanemonen.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

De gepatenteerde Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is een zonnelotion die uw huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon én die bescherming biedt tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen.Gebaseerd op een unieke

 

Omschrijving van Drogist

Beschermt jouw huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon én tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen.

 

Omschrijving van Vitatheek

De gepatenteerde Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is een zonnelotion die uw huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon én die bescherming biedt tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen.
Gebaseerd op een unieke technologie die gebruik maakt van biochemische mechanismen waardoor het afweersysteem van de kwal effectief wordt uitgeschakeld. Doordat kwallen niet zwemmen maar zweven is het niet mogelijk ze weg te jagen. Mensen die ingesmeerd zijn met Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 zullen bij kwallencontact niet gebeten worden.
Zonbescherming in vliegformaat
Een zonnebescherming die ook nog eens kwallen wegjaagt in een handige, handbage geschikte, verpakking. Deze reisverpakking met hoge beschermingsfactor mag niet ontbreken op zonvakantie!
Speciale anti-zonnebrand voor gevoelige huid
Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is klinisch getest door dermatologen en geschikt voor gebruik bij kinderen. Dankzij de hoge UV-A/ UV-B bescherming is dit product ideaal voor al uw outdoor activiteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de schadelijke gevolgen van de zon. De oplossing voor iedereen die graag in de buitenlucht gaat sporten én voor degene die willen genieten van een dag op het strand.

 

Omschrijving van Tropen reisartikelen

De gepatenteerde Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is een zonnelotion die je huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon én die bescherming biedt tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen.

 

Omschrijving van Asadventure

De gepatenteerde Care plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is een zonnelotion die uw huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon én die bescherming biedt tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen.
Breng zeker 30 minuten vóór blootstelling aan de zon de crème zorgvuldig aan. Wij adviseren je tussen 11.00 en 15.00 uur de schaduw op te zoeken. Breng de crème regelmatig opnieuw aan.

 

Omschrijving van Vitamins

De gepatenteerde Care plusr Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is een zonnelotion die uw huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon ?n die bescherming biedt tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen.

 


Care Plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50, 100 Ml kopen