Care Plus Sun Protection Face & Lip SPF 50, 29,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 9,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 11,55

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 11,55

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 13,16 € 11,84

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 12,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 13,16

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 13,16


Sun Protection Face & Lip SPF 50, 2 online

Care Plus Face &amp Lip SPF 50 is een 2-in-1 product. De kleine tube is handig in zomer en winter, bijvoorbeeld tijdens de wintersport, zeilen en fietsen. Zowel de lipbalsem SPF 30 en de gezichtscreme SPF 50 bieden hoge bescherming tegen UV-stralen. De 20 ml tube mag mee in je handbagage aan boord van het vliegtuig.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

De Care Plus® Sun Protection Face & Lip SPF 50 bevat naast de zeer hoge bescherming ook verzorgende en kalmerende eigenschappen voor de huid. Deze zonbescherming is perfect tijdens de wintersport maar natuurlijk ook voor andere soorten zonvakanties.

 

Omschrijving van Drogist

Speciaal ontwikkeld voor de wintersport- met een hoge bescherming.

 

Omschrijving van Vitatheek

Een 2-in-1 product -speciaal ontwikkeld voor de wintersport- met een hoge factor SPF 30 (hoge bescherming) in de lipbalsem èn SPF 50 (zeer hoge bescherming) in de crème. De kleine tube heeft een handig formaat en past gemakkelijk in de zak van een skibroek.
De Care Plus® Sun Protection Face & Lip SPF 50 bevat naast de (zeer) hoge bescherming ook verzorgende en kalmerende eigenschappen. De crème kalmeert de huid dankzij o.a
de Canadian Willowherb?Cardiospermum halicacabumEchium oilelementen van de zonnebloemAllantoïneBisabololen Panthenol
De lipbalsem is perfect geschikt om uw schrale of droge lippen te verzachten èn te beschermen tegen de beschadigende Uv-stralen van de zon. Met Vitamine E ter bescherming tegen invloeden van buitenaf en Shea Butter voor een voedende verzorging, is dit een ideaal huidverzorgingsproduct voor koude klimaten.
Zonbeschermend 2-in-1 product in handige reistubeDe Sun Protection Face & Lip is ideaal voor een weekendje naar de zon. Het 2-in-1 product bespaart al extra ruimte en dankzij het handige formaat mag het gewoon mee in de handbagage. De reistube is ideaal om gezicht en lippen ook tijdens de reis te blijven verzorgen.

 

Omschrijving van Asadventure

Een 2-in-1 product -speciaal ontwikkeld voor de wintersport- met een hoge factor SPF 30 (hoge bescherming) in de lipbalsem èn SPF 50 (zeer hoge bescherming) in de crème. De kleine tube heeft een handig formaat en past gemakkelijk in de zak van een skibroek.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Een 2-in-1 product -speciaal ontwikkeld voor de wintersport- met een hoge factor SPF 30 (hoge bescherming) in de lipbalsem èn SPF 50 (zeer hoge bescherming) in de crème. De kleine tube heeft een handig formaat en past gemakkelijk in de zak van een skibroek.De Care Plus® Sun Protection Face & Lip SPF 50 bevat naast de (zeer) hoge bescherming ook verzorgende en kalmerende eigenschappen. De crème kalmeert de huid dankzij o.a.- de Canadian Willowherb- Cardiospermum halicacabum- Echium oil- elementen van de zonnebloem- Allantoïne- Bisabolol- en PanthenolDe lipbalsem is perfect geschikt om uw schrale of droge lippen te verzachten èn te beschermen tegen de beschadigende Uv-stralen van de zon. Met Vitamine E ter bescherming tegen invloeden van buitenaf en Shea Butter voor een voedende verzorging, is dit een ideaal huidverzorgingsproduct voor koude klimaten.Zonbeschermend 2-in-1 product in handige reistubeDe Sun Protection Face & Lip is ideaal voor een weekendje naar de zon. Het 2-in-1 product bespaart al extra ruimte en dankzij het handige formaat mag het gewoon mee in de handbagage. De reistube is ideaal om gezicht en lippen ook tijdens de reis te blijven verzorgen.30 minuten vóór blootstelling aan de zon zorgvuldig aanbrengen. Vermijd intensieve zon ( ±11.00 15.00 uur). Regelmatig herhalen. Het advies is om voor gebruik de gebruiksvoorwaarden te lezen.- (zeer) hoge UV-A / UV-B bescherming- Verzorgend èn kalmerend voor de huid- Prettige geur (parfum zonder allergenen)- Anti-oxidant (Vitamine E)

 

Omschrijving van Vitamins

Een 2-in-1 product -speciaal ontwikkeld voor de wintersport- met een hoge factor SPF 30 (hoge bescherming) in de lipbalsem ?n SPF 50 (zeer hoge bescherming) in de cr?me.

 


Care Plus Sun Protection Face & Lip SPF 50, 2 kopen