Care Plus Sun Protection Aftersun, 100 Ml


Care Plus Sun Protection Aftersun, 100 Ml online kopen


10,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 10,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 13,19 € 11,53

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 13,16 € 11,84

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 12,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 13,16

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 13,19

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,19


Sun Protection Aftersun, 100 Ml online

Gebruik Care Plus Sun Protection aftersun na blootstelling aan de zon. De zon droogt de huid uit. Daarom is het verstandig om de huid na het zonnen goed te hydrateren. De after sun verzorgt, verzacht en kalmeert de huid dankzij natuurlijke ingrediënten zoals Canadian Willowherb, Cardiospermum halicacabum, Echium oil, elementen van de zonnebloem, Aloë Vera, Allantoïne, Bisabolol en Panthenol. Deze after sun is geschikt voor de gevoelige huid.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Care Plus® Sun Protection After Sun verzorgt èn kalmeert de huid na blootstelling aan de zon.GebruikDankzij natuurlijke ingrediënten zoals- Canedian willowherb- Cardiospermum halicacabum- Echium oil- elementen van de zonnebloem- Aloë Vera- Allantoïne- Bisabolol- en Panthenolheeft deze After Sun een kalmerende en verzachtende werking. Doordat de zon de huid tijdens het zonnen uitdroogt, is het verstandig om de huid na het zonnen goed te hydrateren. Dit product bevat parfum zonder allergenen en is vrij van conserveringsmiddel (parabenen).Verkoeling in reisverpakkingCare Plus After Sun is de beste verzorging na een dag in de zon. Niet alleen verkoelend bij verbranding, maar ook verzorgend en huidherstellend. Dankzij de Vliegformaatjes verpakking past de After Sun in de handbagage, handig om op de terugreis de huid tussentijds te verzorgen.Voor handen, gezicht en lichaam. Tenminste twee keer per dag aanbrengen na blootstelling aan de zon. Het advies is om voor gebruik de gebruiksvoorwaarden door te lezen.- Verkoelende, kalmerende en herstellende werking- Geschikt voor gevoelige huid inclusief kinderhuid- Verzorgende hydraterende werking- Helpt bij een ruwe of schrale huid- Verzachtende werking ( Canadian Willowherb, Cardiospermum halicacabum, Echium oil, elementen van de zonnebloem , Allantoïne, Bisabolol en Panthenol)- Anti-oxidant (vitamine E)

 

Omschrijving van Vitatheek

Dankzij natuurlijke ingrediënten zoals
Canedian willowherb?
Cardiospermum halicacabum
Echium oil
elementen van de zonnebloem
Aloë Vera
Allantoïne
Bisabolol
en Panthenol
heeft deze After Sun een kalmerende en verzachtende werking. Doordat de zon de huid tijdens het zonnen uitdroogt, is het verstandig om de huid na het zonnen goed te hydrateren. Dit product bevat parfum zonder allergenen en is vrij van conserveringsmiddel (parabenen).
Verkoeling in reisverpakking
Care Plus After Sun is de beste verzorging na een dag in de zon. Niet alleen verkoelend bij verbranding, maar ook verzorgend en huidherstellend. Dankzij de Vliegformaatjes verpakking past de After Sun in de handbagage, handig om op de terugreis de huid tussentijds te verzorgen.

 

Omschrijving van Asadventure

Care Plus After Sun verzorgt Èn kalmeert de huid na blootstelling aan de zon.

 

Omschrijving van Vitamins

Care Plusr After Sun verzorgt ?n kalmeert de huid na blootstelling aan de zon.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Dankzij natuurlijke ingrediënten heeft deze Care Plus After Sun een kalmerende en verzachtende werking.Doordat de zon de huid tijdens het zonnen uitdroogt, is het verstandig om de huid na het zonnen goed te hydrateren. Dit product bevat parfum zonder

 

Omschrijving van Drogist

De beste verzorging na een dag in de zon.

 


Care Plus Sun Protection Aftersun, 100 Ml kopen