Annemarie Borlind Zonnefluid Factor(spf )


29% korting Annemarie Borlind Zonnefluid Factor(spf ) online kopen


Van € 20,25   Voor 14,34
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 20,25 € 14,34

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 18,25 € 16,43

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 55 euro
  Bezorging: Binnen 24 uur
  € 18,25

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 18,25

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 18,25

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 18,25

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 19,00


Annemarie Borlind Zonnefluid Factor(spf ) online

Zonnefluid LSF20 biedt gemiddelde bescherming tegen de zon en vetvrije verzorging voor huid met zonne-allergie-risico. Zonder emulgatoren. Optimale UVA-/UVB-filter biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Werkzame plantenstoffen verbeteren de weerstand en de zelfprotectie van de huid. Het Sun-vochtcomplex met panthenol levert intensief vocht.Op basis van de natuur. Huidverdraagzaamheid en effectiviteit dermatologisch bevestigd.Meermaals aanbrengen om de lichtbescherming te behouden, met name na een verblijf in het water.Zonnebescherming royaal aanbrengen. Geringe hoeveelheden verminderen het beschermend vermogen.Baby\'s en kleine kinderen beschermen tegen directe zonnestraling. Gebruik voor baby\'s en kleine kinderen beschermende kleding en zonnebescherming met een hoge beschermingsfactor (LSF hoger dan 25).Ook zonnebescherming met een hoge beschermingsfactor biedt geen volledige bescherming tegen UV-stralen.

 

Omschrijving van Vivolanda

Sun Care zonnefuid SPF 20 biedt medium bescherming tegen de zon en vetvrije verzorging voor de zonne-allergie-gevoelige huid. Zonder emulgatoren.

 

Omschrijving van Vitatheek

Annemarie Borlind is één van de weinige natuurcosmeticamerken die voldoet aan de nieuwe eisen van de EU. De in 2011 volledig vernieuwde SUN-serie biedt, mede dankzij het natuurlijke DNA-protect complex en UVA-/UVB-filters, zowel effectieve als innovatieve bescherming tegen de zon. Dit complex, speciaal ontwikkeld voor de UV-belaste huid, bestrijdt de vrije radicalen die DNA, cellen en weefsels kunnen beschadigen. De huid wordt dus beter beschermd in situaties van verhoogde UV-straling en het herstel van de huidcelen wordt ondersteund. De jeugdige uitstraling van de huid blijft langer intact.
Annemarie Borlind heeft al haar expertise die ze als grondlegger van de natuurcosmetica heeft opgebouwd gebruikt om met deze zonbeschermingsproducten een nieuwe standaard te zetten voor zonnecosmetica. SUN vormt een complete lijn zonneproducten die zowel in gebruiksvriendelijkheid (geur, smeerbaarheid en opneembaarheid) als in kwaliteit (voedend, verzorgend en beschermend) met kop en schouders boven de concurrenten uit steekt.

 

Omschrijving van Vitaminstore

Zonnefluid SPF 20: * olievrije zonbescherming * erg geschikt voor de overgevoelige/allergische huid * optimale UVA/AVB filter * met beschermende plantextracten * hydrateert intensief door middel van Panthenol SUN vormt een complete lijn zonneproducten die zowel in gebruiksvriendelijkheid (geur, smeerbaarheid en opneembaarheid) als in kwaliteit (voedend, verzorgend en beschermend) met kop en schouders boven de concurrenten uit steekt.

 

Omschrijving van Vitamins

Zonbescherming en huidverzorging in ??n

 

Omschrijving van Drogist

Biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

 

Omschrijving van Hbb24

Annemarie Börlind Sun Sun Fluid SPF20.Zonnefluid LSF20 biedt gemiddelde bescherming tegen de zon en vetvrije verzorging voor huid met zonne-allergie-risico. Zonder emulgatoren. Optimale UV-UVB-filter biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Werkzame plantenstoffen verbeteren de weerstand en de zelfprotectie van de huid. Het Sun-vochtcomplex met panthenol levert intensief vocht.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Borlind Zonnefluid SPF20 biedt gemiddelde niveaus van bescherming tegen de zon en olievrije zorg voor de allergische huid. Geen emulgeermiddelen. Een optimale UVA / UVB filter biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Plantenextracten

 


Annemarie Borlind Zonnefluid Factor(spf ) kopen