Annemarie Borlind Sun Anti Aging Zonnecrème SPF 30, 75 Ml


Annemarie Borlind Sun Anti Aging Zonnecrème SPF 30, 75 Ml online kopen


15,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 15,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 23,39 € 16,19

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: 1,99 euro
  Bezorging: 1 - 3 dagen
  € 20,95 € 18,40

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 20,95 € 18,86

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 20,49

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 55 euro
  Bezorging: Binnen 24 uur
  € 20,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 20,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 20,95


Sun Anti Aging Zonnecrème SPF 30, 75 Ml online

Sun Anti Aging zonnecrème SPF 30 biedt medium zonbescherming en natuurlijke verzorging in één. Ideaal als bescherming tegen de kou in de winter. Een anti aging complex met vitamine E beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Borlind DNA-Protect Zonnecreme SPF30biedt hoge bescherming tegen de zon. Uitermate geschikt als bescherming tegen de zon. Optimale UVA / UVB filter biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV stalen. Een anti aging complex met vitamine E beschermt tegen vroegtijdig verouderen van de huid.

 

Omschrijving van Vitamins

Zonbescherming en huidverzorging in ??n

 

Omschrijving van Vitatheek

Annemarie Borlind is één van de weinige natuurcosmeticamerken die voldoet aan de nieuwe eisen van de EU. De in 2011 volledig vernieuwde SUN-serie biedt, mede dankzij het natuurlijke DNA-protect complex en UVA-/UVB-filters, zowel effectieve als innovatieve bescherming tegen de zon. Dit complex, speciaal ontwikkeld voor de UV-belaste huid, bestrijdt de vrije radicalen die DNA, cellen en weefsels kunnen beschadigen. De huid wordt dus beter beschermd in situaties van verhoogde UV-straling en het herstel van de huidcelen wordt ondersteund. De jeugdige uitstraling van de huid blijft langer intact.
Annemarie Borlind heeft al haar expertise die ze als grondlegger van de natuurcosmetica heeft opgebouwd gebruikt om met deze zonbeschermingsproducten een nieuwe standaard te zetten voor zonnecosmetica. SUN vormt een complete lijn zonneproducten die zowel in gebruiksvriendelijkheid (geur, smeerbaarheid en opneembaarheid) als in kwaliteit (voedend, verzorgend en beschermend) met kop en schouders boven de concurrenten uit steekt.

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Borlind Zonnecreme F30 is speciaal ontwikkeld voor de UV belaste huid, het bestrijdt de vrije radicalen die de huid kunnen beschadigen. De huid wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van zonnestralen. Voor een jeugdige uitstraling. Annemarie Bö

 

Omschrijving van Vitaminstore

Zonnecrème SPF 30 biedt hoge bescherming tegen de zon en verzorgt tegelijkertijd de huid. Zonnecrème SPF 30: * Optimale UVA-/UVB-filter biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV-stralen * Bevat een anti-aging complex met Vitamine E dat de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering * Trekt snel in * Huidverdraagzaamheid en effectiviteit dermatologisch bevestigd * Vrij van parabenen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen, dierlijke extracten

 

Omschrijving van Drogist

Biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

 

Omschrijving van Hbb24

Annemarie Börlind Sun Sun Cream SPF30.Anti-Aging Zonnecrème LSF30 biedt hoge bescherming tegen de zon en natuurlijke verzorging in één. Uitermate geschikt als bescherming tegen kou in de winter. Optimale UVA-UVB-filter biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Een Anti-Aging complex met vitamine E beschermt tegen vroegtijdig verouderen van de huid. Het Sun-vochtcomplex met panthenol levert intensief vocht.

 


Annemarie Borlind Sun Anti Aging Zonnecrème SPF 30, 75 Ml kopen